Mekaniker / Elektriker till lokverkstad

Mekaniker / Elektriker till lokverkstad

Har du 740 högskolepoäng i astronomi och rymdteknik, kan 1380 decimaler av PI och kan rabbla kvantfysikens alla teorier i sömnen stående på händer? Här har vi hårdare krav än så!
Vi söker nu medarbetare som är helt vanliga människor med hjärtat på rätt plats och som förstår vikten av mjuka värden och gemenskap på arbetsplatsen. Har du dessutom en gnutta sunt förnuft och lite jävlarannamma så kan vi erbjuda en av branschens mest omväxlande arbetsplatser.

Som mekaniker/elektriker hos oss felsöker, underhåller och reparerar du järnvägsfordon. Det huvudsakliga arbetet utförs i vår nya moderna lokverkstad i Nässjö - ja den va jätte dyr! Fältarbeten är en del av vardagen. Utbildning och/eller erfarenhet inom el är en väldigt bra grej hos oss. Att du är händig och vet vart verktygsskåpet skall stå ser vi som en självklarhet och att du gillar olja och smuts ses som mycket
meriterande. Erfarenhet av lokunderhåll och reperation är ej helt nödvändigt då utbildning sker löpande.

Tjänsterna är tillgänglig omgående och vi har kollektivavtal med SECO. Dessutom betalar vi ut en hög med pengar till dig en gång varje månad för ett väl utfört arbete och vill du vara ledig några veckor på sommaren så fixar vi det också. Då vår urvalsprocess sker löpande så ser vi gärna att din ansökan är oss tillhanda så snart som möjligt.

Skicka din ansökan till jonas.karlsson@tagkraft.com eller ring Jonas på 0705504194.
Mer info
Kontaktperson Jonas Karlsson
Telefon 0705504194
Email Mejla Jonas Karlsson
Område Nässjö
Yrkesroll Fordon, Mekaniker, Reperatör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.tagkraft.com
Sista ansökningsdag 26 juni 2020 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan 2004 har vi tillgodosett behovet av flexibla och kvalitetssäkrade tjänster för den avreglerade järnvägsbranschen. Vi är fullserviceaktören inom tåguthyrning, reparationer och service. Genom vårt dotterbolag Svensk Tågtrafik erbjuder vi också kompletta logistiklösningar i form av flexibla och snabba transporter, specialtransporter, transportlösningar samt växlingsuppdrag inom järnväg och järnvägsentreprenad.