Truckförare sökes för sommarjobb i Nässjö!

Truckförare sökes för sommarjobb i Nässjö!

Har du truckkort och vill arbeta som truckförare i sommar? Brinner du för logistik? Då kan vi ha tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi nu truckförare för sommarjobb i Fredriksdal utanför Nässjö. Vår kund är verksamma inom butiksinredning och samarbetar med några av Nordens största varumärken. Huvudkontoret är beläget i Fredriksdal utanför Nässjö.

Arbetsuppgifterna är varierande och består av truckkörning samt plock och pack. Krav för tjänsten är truckkort A1-A4 samt B1-B4. Det är meriterande om du har kört skjutstativ.

Tjänsten är ett sommarvikariat på heltid med start v.26 och löper augusti ut. Under v.28-29 har lagret stängt vilket innebär att du är ledig. För dig som är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% finns det även möjlighet att arbeta extra i höst.

Arbetstiderna är förlagda dagtid, måndag-fredag. Tjänsten är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du blir anställd hos StudentConsulting men utför arbetet hos vår kund.

Detta söker vi:

Du som söker ska gärna ha erfarenhet av lagerarbete och truckkörning. Som person ska du vara en lagspelare som gillar att ta eget initiativ och arbeta under högt tempo. Vidare är du kvalitetsmedveten och noggrann. Du som söker ska även behärska svenska i tal och skrift.

Då tjänsten är belägen utanför Nässjö i Fredriksdal saknas bussförbindelser. B-körkort är därför ett krav.

Är du den vi söker? Ansök då redan i dag då intervjuer hålls löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag.

Sökord: truckförare, sommarjobb, heltid, Nässjö, student

Sökord: truckförare, sommarjobb, heltid, Nässjö, student
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 maj 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com