Servicetekniker sökes till Swecon i Jönköping!

Servicetekniker sökes till Swecon i Jönköping!

Har du tidigare arbetat som servicetekniker? Har du erfarenhet inom el, teknik och hydraulik? Då är du den vi söker till Swecon Anläggningsmaskiner AB!

Information om uppdraget:

Vi söker nu en servicetekniker Swecons anläggning i Jönköping. I din roll som servicetekniker kommer du att utföra servicearbete samt reparationer på entreprenadmaskiner både på fält och i verkstad. Du kommer bland annat utföra akuta reparationer och förebyggande underhåll till större reparationer som utförs på plats hos kunden eller på anläggningen. Du kommer även att kvalitetssäkra dina utförda arbeten enligt LEAN.

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd direkt hos Swecon.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har erfarenhet från fordonsbranschen, meriterande om du har erfarenhet av entreprenadmaskiner eller tunga fordon. Du ska även gärna ha erfarenhet av el, hydrualik och teknik. Då du kommer att arbeta mot kunder är det viktigt att du är noggrann, effektiv samt service-minded då kunden står i fokus. Då du kommer att förflytta dig till kunder med hjälp av en servicebuss så är B-körkort ett krav för tjänsten, ADR och hjullastarkort är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tjänsten kommer tillsättas enligt överenskommelse så sök redan idag
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se