Lagermedarbetare sökes till kund i Nässjö!

Lagermedarbetare sökes till kund i Nässjö!

Är du en person med hög arbetsmoral som är noggrann och trivs i att arbeta i ett högt tempo? Är du arbetsvillig och flexibel i ditt arbete? Då kan tjänsten som lagermedarbetare till vår kund i Nässjö vara något för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är en snabbt växande verksamhet som nu vill utöka sin personalstyrka till sina två lager i Nässjö. Arbetsuppgifterna innefattar framförallt plock och pack av varor till butiker och privatpersoner, men även truckkörning kan förkomma i tjänsten. Här får du chans till att testa på flera olika spännande arbetsuppgifter och i ett högt tempo.

Arbetstiderna är först och främst förlagda måndag-fredag 7-16 men även kvällsarbete kan förekomma.

Krav för tjänsten är att du har truckkörkort, A1-A4. Tjänsten är tilltänkt att starta omgående och sträcker sig över sommaren med chans till förlängning.

Detta söker vi:

Vi söker efter personer som kan arbeta heltid över sommaren. Du ska trivas med ett fartfyllt arbete och har en bra laganda. Då det kan förekomma en del tunga lyft så krävs det att du har god fysik och inte är rädd för att ta i. Det är viktigt att du är en person som är noggrann i ditt arbete, och tar ansvar över dina arbetsuppgifter.

Du ska ha god förståelse i det svenska språket och kunna ta emot instruktioner utan problem.

Låter detta intressant? Sök tjänsten redan idag då urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Lager, Jönköping, Nässjö, Heltid, truckförare

Sökord: Lager, Jönköping, Nässjö, Heltid, truckförare
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 28 maj 2021 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com