Lagermedarbetare med truckkort sökes för heltid i Nässjö!

Lagermedarbetare med truckkort sökes för heltid i Nässjö!

Har du erfarenhet av lagerarbete? Är du en engagerad person som gillar att jobba i en fartfylld & målstyrd organisation? Då kan vi ha jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är en snabbt växande verksamhet som nu vill utöka sin personalstyrka till sina två lager i Nässjö. Arbetsuppgifterna innefattar framförallt plock och pack, viss truckkörning och städning på lagret kan även förekomma. Här får du chans till att testa på flera olika spännande arbetsuppgifter och i ett högt tempo.

Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag, 16:00-01:00. Tjänsten är på heltid där du blir anställd av StudentConsulting men kommer utföra arbetet hos vårt kundföretag i Nässjö.

Detta söker vi:

Du som söker ska gärna ha en god erfarenhet av lagerjobb och truckkörning. Arbetet är fysiskt krävande och tunga lyft kan förekomma. Som person ska du vara en lagspelare som är pålitlig, noggrann samt arbetsvillig. Du ska även trivas i att arbeta i ett högt tempo och vara en ansvarstagande person. Du som söker ska också kunna behärska svenska i tal och skrift. Erfarenhet inom lagerbranschen är meriterande. Vi förutsätter även att du är flexibel och ansvarsfull och inte främmande för att hoppa in med kort varsel.

B-körkort är inget krav men då det är begränsade bussförbindelser till arbetsplatsen så är körkort och tillgång till egen bil fördelaktigt. Krav för tjänsten är att du har truckkort A1-A4.

Låter detta som något för dig? Sök då tjänsten redan idag!

Sökord: truckförare, lagermedarbetare, heltid, Nässjö, lager

Sökord: truckförare, lagermedarbetare, heltid, Nässjö, lager
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 7 juli 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com