Verksamhetsutvecklare med IT-profil

Verksamhetsutvecklare med IT-profil

CEOS är en marknadsledande distributör till svenskt snickeri, inredning och möbelindustri som med god lönsamhet och stabila ägare nu blickar framåt. Med stort fokus på digitalisering och en satsning på en helt ny anläggning visar CEOS att de är inne i en spännande utvecklingsfas med långsiktiga mål.

Nu letar vi efter en Verksamhetsutvecklare med IT-profil som vill vara med på CEOS-resan framåt. Det finns gott om utrymme att själv vara med att forma tjänsten som är en ny roll på företaget. Vi vill att du är en "processperson" som ser förbättringar som en naturlig del av ditt arbete. Du får det övergripande ansvaret för att initiera och driva utvecklingsprojekt i organisationen med inriktning på processer och IT. Ditt arbete skall resultera i att vi som företag jobbar smartare och mer effektivt genom tydliga och integrerade arbetsprocesser.

Du är självklart inte ensam att driva utveckling, men vi söker dig som gärna initierar och engagerat driver arbetet framåt i nära samarbete med externa samarbetspartner och interna processägare. Du rapporterar till IT- och Logistikchef.

Förmodligen har du någon form av eftergymnasial utbildning där du studerat exempelvis IT, logistik, ekonomi, supply chain. Som du ser är inte det viktigaste vad du har läst, utan vad du kan och vill.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Intresse för IT och digitalisering är en självklarhet och du har en god förståelse för IT-infrastruktur och affärssystem. Har du goda kunskaper och erfarenheter från olika processer såsom: materialförsörjning, internlogistik, distribution eller yrkesroll där du med framgång skapat förbättringar med kopplingar till IT? Då tror vi att du är rätt person för jobbet!

För att trivas i rollen behöver du vara initiativrik med hög förmåga att omsätta idéer till verklighet. Du trivs med att leda små som stora projekt och rör dig med lätthet mellan företagets olika avdelningar och medarbetare.

I denna rekrytering samarbetar CEOS med Stella Rekrytering & Ledarskap AB.

Information lämnas av Christer Johansson, 0393-77 99 95, eller Mia Boozer 036 - 291 24 50.

Anställningsvillkor: Heltid, tillsvidare.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Arbetstider: Dagtid.

Placeringsort: Nässjö/Forserum

Ansökan önskas senast 21 aug 2022 via www.stellaab.se.

Om CEOS

CEOS levererar det senaste och bästa inom träbaserat skivmaterial, massivträ, kantlist och laminat. Vare sig det gäller att ta fram bearbetade speciallösningar i små eller stora volymer eller att kunna leverera med kort varsel till alla Sveriges hörn, är CEOS konkurrenskraftiga. I sortimentet finns fler än 2000 artiklar vilket ger en särställning på marknaden och ingen annan har denna produktbredd lagerlagt för omgående leverans. Med hjälp av turbilar kan kunderna få formatsågade skivor i samma leverans som andra beställningar.

CEOS finns med försäljningskontor och lager i Forserum, Norrköping, Skellefteå och i Göteborg studio/kontor. I Forserum har vi dessutom en förädling i form av formatsågning och limning av högtryckslaminat på olika typer av bärare som MDF, plywood och spånskiva.

CEOS omsätter ca 650 miljoner och har drygt 60 medarbetare.
Mer info
Kontaktperson Christer Johansson
Telefon 0393-77 99 95
Område Nässjö
Yrkesroll Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

"Termikjägarna"

Med förankring i den småländska myllan och med stor entreprenörskraft
grundades Codeq 2005. Vi har vuxit i takt med att antalet kunder ökat och det finns nu termikjägare på flera platser med tyngdpunkt på Jönköpings län.

De anställda är vår största tillgång och de har stor erfarenhet inom sina arbetsområden. Vår breda erfarenhet förenad med entusiasm ger oss bra förutsättningar för framtida utmaningar och utveckling.

På Codeq har vi termik som ledstjärna

Vi vet att de människor och organisationer som hittar uppåtvindarna utför de bästa prestationerna och når de bästa resultaten.

Lokal förankring

För flera av våra tjänster är det en stor fördel med lokal förankring.
Vårt huvudkontor finns i Värnamo och vi har filialer i Jönköping, Vaggeryd, Sävsjö och Tidaholm. Vi är sex verksamma personer i företaget och omsatte föregående verksamhetsår ca 11 miljoner kr.