Stadium Outlet - Butikschef Nässjö

Stadium Outlet - Butikschef Nässjö

OM DU HAR VILJAN, HAR VI RESTEN

Är du vår nästa lagledare i Nässjö?
Är din passion ledarskap, försäljning och en aktiv livsstil? Ser du dig själv som driven, prestigelös och flexibel? Toppen, då kanske du är vår nästa butikschef! Vi söker efter en passionerad och energifull lagledare tillika stjärnspelare till vårt lag. Är du den vi letar efter?

Engagemang och ansvar är några av Stadiums hörnstenar. Här kännetecknas det dagliga arbetet av just dessa värden, men också av ett brinnande intresse för service och samarbete. Det är vad vi brinner för - vilka är dina drivkrafter?


Vad betyder det att vara lagledare och stjärnspelare på Stadium?

Stadium Outlet vill göra sport och sportmode tillgängligt för alla. Tack vare Stadium Outlet har sport aldrig varit billigare. För oss är det viktigt att alla våra lagledare och medarbetare har kul på jobbet och har samma dröm som oss: att kunna aktivera världen.

Våra kunder ska känna sig välkomna hos oss, de ska bli inbjudna till en kundupplevelse i hela butiken. En upplevelse som kännetecknas av service i världsklass. Som butikschef skapar du förutsättningar för alla i teamet ska kunna möta kunderna med energi och glädje samtidigt som de ser att butiken är välfylld och attraktiv. Vi arbetar som ett lag där du också är en del av den dagliga driften. Genom att sätta upp mål för butiken, följa upp dem och sätta in åtgärder vid behov så når ni tillsammans önskade resultat. Ännu en viktig del av en lagledares arbete är att skapa en god och säker arbetsmiljö. Det skapar möjligheter för att teamet, på ett hållbart sätt, ska utvecklas och lyckas i sitt uppdrag.

Vi tror att du delar vårt sätt att tänka och våra övertygelser när det kommer till att se möjligheter i alla utmaningar. Du har god erfarenhet från att ha jobbat inom retail tidigare, gärna i en ledande roll. Du har också goda kunskaper i det svenska och engelska språket samt god datavana. Genom god samarbetsförmåga, lyhördhet, lösningsfokus och den energi som du ger till teamet bidrar du till Stadium Outlets framgång.


Vad erbjuder vi dig?

Vi är det lilla familjeföretaget som har växt och blivit en av de största sports retail-företagen i norra Europa och vi har gjort det utan att tappa familjekänslan. Vi är fortfarande en stor familj som skapar resultat som ett lag med passion, energi, innovation, laganda och enkelhet. Vi erbjuder en plats i vårt lag vilken kommer ge dig möjligheten till att växa och bli en del av vår mission: att aktivera världen!

Kolla in vårt lag på karriar.stadium.se eller på Instagram workatstadium.

Anställning: Tjänsten är på heltid och gäller tillsvidare.

Lön: Enligt överenskommelse.

Arbetstider: Dagtid, kvällstid och helg.

Tillträde: Enligt överenskommelse.


Kontakt och ansökan


Infinity HR är framgångsrika i rekrytering av spetskvalitet till kulturstarka bolag och vår självklara partner i denna rekrytering. För mer info om tjänsten eller urvalsprocessen, vänligen kontakta Emil Nilsson på telefon 070-5591192 eller Mårten Näsvall på mail: marten.nasvall@infinityhr.se.

Välkommen med din ansökan via formuläret nedan. Come join the movement!

Rekryteringsprocessen
6 oktober: Infinity intervjuer
11 oktober Stadium Outlet intervjuer
Vecka 42: Stadium Outlet slutintervjuer
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 okt 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stadium Outlet är ett bolag inom Stadiumkoncernen som driver lågprisbutiker inom sport och sportmode. Här säljer vi märkesvaror till priser som är 40 - 70 % lägre än marknadens normalpris. Vårt koncept är en viktig del i Stadiumkoncernens fortsatta utveckling. De senaste åren har det skett en kraftig expansion av konceptet och fler etableringar är planerade framöver.