Undersköterskor till hemtjänsten

Undersköterskor till hemtjänsten

Allra helst skulle jag vilja klara mig själv! Men jag behöver dig! - Att du är där för att jag ska få en meningsfull dag - Att du är där och hjälper mig med min dagliga hygien - Att du är där och ger min medicin - Att du är där och hjälper mig med maten - Att du är där när jag är orolig Vi är många stolta medarbetare som ger vård och omsorg till medborgare i Nässjö kommun. Vi behöver bli fler! Oavsett var man befinner sig i livet ska man ha det så bra som möjligt. Det bästa med vårt jobb är: - Att se en gammal människa, som kanske varit isolerad sista tiden i sitt hem, blomma upp och må bättre i samvaron med andra människor - Att få vara delaktig i andra människors liv - Att själv få utvecklas som person i mötet med andra

Kvalifikationer
Vi behöver dig som har en utbildning på gymnasienivå inom vård och omsorg. Körkort är bra att ha samt ett brinnande intresse för människor! Vi ger dig en tillsvidareanställning med möjlighet att välja sysselsättningsgrad. Vi ger dig en bra lön och andra anställningsvillkor.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 feb 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Socialförvaltningen arbetar med socialtjänst och omsorg till medborgare som på grund av olika anledningar behöver stöd och hjälp. Vi arbetar målinriktat för att skapa en organisation med hög kompetens och kvalitet. En organisation med brukarmedverkan där individens behov sätts i centrum. Några av våra verksamheter är hemtjänst, boendestöd, daglig verksamhet, särskilt boende samt öppenvårdsenheter. Vårt motto är "Vi ger stöd till bättre liv med god kvalitet i varje möte." Hemtjänsten är en fantastik arbetsplats! Arbetet är flexibelt, ansvarsfullt, varierande, utmanande, utvecklande, roligt, rörligt, stimulerande och mycket mer. Bli en av oss!