Undersköterska sommarjobb - Hemsjukvården

Undersköterska sommarjobb - Hemsjukvården

Du samarbetar med sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter och rehab assistenter. Arbetet är självständigt och dina arbetsuppgifter är varierande, bla blodprovstagningar, såromläggningar, skötsel av KAD och stomier mm.

Kvalifikationer
- Vi söker dig som är under utbildning till sjuksköterska och har läst minst 4 terminer inför sommaren 2020. Arbetet hos oss ger dig bra erfarenheter inför ditt kommande yrkesliv.
- Vi söker dig som är utbildad undersköterska med erfarenhet inom hälso- och sjukvård
- Körkort är ett krav

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2020 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Socialförvaltningen arbetar med socialtjänst och omsorg till medborgare som på grund av olika anledningar behöver stöd och hjälp. Vi arbetar målinriktat för att skapa en organisation med hög kompetens och kvalitet. En organisation med brukarmedverkan där individens behov sätts i centrum. Några av våra verksamheter är hemtjänst, boendestöd, daglig verksamhet, särskilt boende samt öppenvårdsenheter.

Vårt motto är "Vi ger stöd till bättre liv med god kvalitet i varje möte."

Hälso- och sjukvårdsenheten söker semestervikarier till sommaren 2020 då många av våra medarbetare har semester. Vi ansvarar för sjukvårdande insatser och rehabilitering för patienter i alla åldrar. Vi arbetar hos patienter i eget boende och i samverkan på kommunens särskilda boenden med inriktning mot äldreomsorg och funktionshinderomsorg.

Vi vill att du ska ha en riktigt bra tid tillsammans med oss, du får introduktion så att du känner dig trygg inför ditt sommarjobb hos oss!