Stödpedagog till Industrigruppen Daglig verksamhet

Stödpedagog till Industrigruppen Daglig verksamhet

Funktionshinderomsorgen söker nu Stödpedagog till Industrigruppen Dagliga verksamhet Industrigruppen är beläget cirka två kilometer från centrum. Vi arbetar mot Företaget Industrilås arbetsplatsen är beläget i dess lokaler. På Industrigruppen arbetar du tillsammans med en stödassistent och arbetstagare. Att arbeta på Industrigruppen innebär att du ska handleda arbetstagare med intellektuella funktionshinder . Arbetet innebär att stödja personer i arbetet med montering, sortering och paketeringsarbete. Vi arbetar med tydliggörande pedagogik,lågeffektivt bemötande Som stödpedagog ansvarar du även för att kartlägga individens möjligheter till mer självständighet. Ansvarar för att driva förbättringsarbete inom verksamheten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har arbetsterapeut eller annan lämplig högskoleutbildning Du ska ha erfarenhet av att arbeta med personer med funktionsnedsättning. Som person är du strukturerad, ansvarsfull, flexibel, kreativ och har personlig mognad.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Socialförvaltningen arbetar utifrån ett helhetsperspektiv på medborgarnas behov och har därför en sammanhållen socialförvaltning som arbetar med socialtjänstens hela uppdrag, under mottot "Vi stödjer ett självständigt liv". Vi arbetar målinriktat för att skapa en organisation med hög kompetens och kvalitet. En organisation med brukarmedverkan där individens behov sätts i centrum.