Stödpedagog till Daglig verksamhet Företagsgruppen

Stödpedagog till Daglig verksamhet Företagsgruppen

Funktionshinderomsorgen verkställer insatser till personer med psykiska, fysiska och intellektuella funktionsnedsättningar samt till personer med missbruk och beroende problematik. Insatserna medverkar till att människor får meningsfull sysselsättning och främjar delaktighet i samhället. Funktionshinderomsorgen söker nu medarbetare till daglig verksamhet Företagsgruppen. Företagsgruppen är beläget 1,5 km från centrum i Nässjö. På Företagsgruppen arbetar du tillsammans med andra stödassistenter/stödpedagoger och arbetstagare. Vi arbetar med tydliggörande pedagogik, lågaffektivt bemötande. Att arbeta på Företagsgruppen innebär att du ska handleda arbetstagare med intellektuella funktionshinder i olika arbetsmoment. Vi arbetar mot olika Företag med bland annat sortering, montering, paketering. Vi erbjuder dig ett mångsidigt, stimulerande och meningsfullt arbete med många nära och personliga möten. Uppdraget innebär att du ska bidra till din egen, arbetsgruppen och verksamhetens utveckling. Du ska även i din tjänst vara metodstödjare.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lämplig eftergymnasialutbildning omfattande minst två års heltidsstudier inom yrkeshögskola exempelvis aktiverings och stödpedagog, behandlingspedagog, alternativa kurser motsvarande 120 hp på högskolenivå. Dina personliga kompetenser är att vara strukturerad, kreativ, stresstålig samt att ha en god samarbetsförmåga. Annan viktig egenskap är personlig mognad. Erfarenhet krävs. Du ska ha god kännedom om gällande lagstiftning och ha tidigare erfarenhet av arbete inom vård och omsorg. Du ska ha kunskap om personer med funktionsnedsättningar.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 jan (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Socialförvaltningen satsar, 2020 inspirerar vi andra! Tillsammans i samverkan med stort engagemang arbetar vi med ständiga förbättringar! Vi satsar på en aktiv arbetsmiljö och en verksamhet i framkant! Socialförvaltningen ger insatser till medborgare som på grund av olika anledningar behöver stöd och service i sitt dagliga liv. Vi arbetar målinriktat för att skapa en organisation med hög kompetens och kvalitet. En organisation med brukarmedverkan där individens behov sätts i centrum. Funktionshinderomsorgen är en del av Socialförvaltningen och verkställer beslut enligt Socialtjänstlagen och Lagen om stöd och service Vårt motto är " Vi ger stöd till bättre liv med god kvalitet i varje möte"