Stödassistent till Daglig Verksamhet/Norrboda kök

Stödassistent till Daglig Verksamhet/Norrboda kök

Funktionshinderomsorgens dagliga verksamhet verkställer insatser till personer med psykiskt, fysiskt och intellektuella funktionsnedsättningar samt till personer medmissbruk och beroendeproblematik. Insatserna medverkar till att människor får meningsfull sysselsättning och främjar delaktighet i samhället. Funktionshinderomsorgen söker nu medarbetare till daglig verksamhet Norrboda kök. Att arbeta i Norrboda kök innebär att du handleder arbetstagare med funktionshinder i olika arbetsmoment. På Norrboda kök arbetar man med att tillreda mat, baka, städa, tvätta med flera arbetsuppgifter som hör ett kök till. Som handledare är du även ansvarig för att beställa varor, planera arbetet och sysslorna för den enskilde arbetstagaren. Vi erbjuder dig ett mångsidigt, stimulerande och meningsfullt arbete med många nära och personliga möten. Uppdraget innebär även att du ska bidra till din egen, arbetsgruppen och verksamhetens utveckling.

Kvalifikationer
Vi söker dig med gymnasieutbildning från vård och omsorgs eller barn och fritidsprogrammet. Du måste även ha utbildning eller erfarenhet av att ha arbetat i kök och/eller café. Dina övriga kompetenser är att du kan arbeta självständigt, vara kreativ, strukturerad samt ha god samarbetsförmåga. Annan viktig egenskap är personlig mognad.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 mars (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Socialförvaltningen arbetar med socialtjänst och omsorg till medborgare som på grund av olika anledningar behöver stöd och hjälp. Vi arbetar målinriktat för att skapa en organisation med hög kompetens och kvalitet. En organisation med brukarmedverkan där individens behov sätts i centrum. Några av våra verksamheter är hemtjänst, boendestöd, daglig verksamhet, särskilt boende samt öppenvårdsenheter. Vårt motto är "Vi ger stöd till bättre liv med god kvalitet i varje möte."