Stödassistent sökes till Daglig Verksamhet Industrigruppen

Stödassistent sökes till Daglig Verksamhet Industrigruppen

Funktionshinderomsorgen verkställer insatser till personer med psykiska, fysiska och intellektuella funktionsnedsättningar samt till personer med missbruk och beroende problematik. Insatserna medverkar till att människor får meningsfull sysselsättning och främjar delaktighet i samhället. Funktionshinderomsorgen söker nu medarbetare till daglig verksamhet Industrigruppen. Industrigruppen är beläget 2 km från centrum i Nässjö. På Industrigruppen arbetar du tillsammans med annan stödassistent och arbetstagare. Vi arbetar med tydliggörande pedagogik, lågaffektivt bemötande. Vi arbetar mot företaget Industrilås, arbetsplatsen är beläget i dess lokaler. Att arbeta på Industrigruppen innebär att du ska handleda arbetstagare med intellektuella funktionshinder i olika arbetsmoment. Vi arbetar med sortering, montering, paketering. Vi erbjuder dig ett mångsidigt, stimulerande och meningsfullt arbete med många nära och personliga möten. Uppdraget innebär att du ska bidra till din egen, arbetsgruppen och verksamhetens utveckling.

Kvalifikationer
Arbetet kräver att du har en utbildning som motsvarar vård- och omvårdnadsprogrammet eller barn- och fritidsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Du som söker behöver inte bara ha kunskap utan också förmåga att omsätta kunskapen i praktiskt handlande. Specifika kunskaper och förmågor som behövs är bemötande, förhållningssätt, kommunikation och kunskap om relevanta regelverk. Som person krävs det att du är flexibel och har god samarbetsförmåga samtidigt som du också är serviceinriktad och stresstålig. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 jan (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Socialförvaltningen satsar, 2020 inspirerar vi andra! Tillsammans i samverkan med stort engagemang arbetar vi med ständiga förbättringar! Vi satsar på en aktiv arbetsmiljö och en verksamhet i framkant! Socialförvaltningen ger insatser till medborgare som på grund av olika anledningar behöver stöd och service i sitt dagliga liv. Vi arbetar målinriktat för att skapa en organisation med hög kompetens och kvalitet. En organisation med brukarmedverkan där individens behov sätts i centrum. Funktionshinderomsorgen är en del av Socialförvaltningen och verkställer beslut enligt Socialtjänstlagen och Lagen om stöd och service Vårt motto är " Vi ger stöd till bättre liv med god kvalitet i varje möte"