Stödassistent Mosshaga Daglig Verksamhet

Stödassistent Mosshaga Daglig Verksamhet

Funktionshinderomsorgen verkställer insatser till personer med psykiska, fysiska och intellektuella funktionsnedsättningar samt till personer med missbruk och beroende problematik.
Insatserna medverkar till att människor får meningsfull sysselsättning och främjar delaktighet i samhället.
Funktionshinderomsorgen söker nu medarbetare till daglig verksamhet Mosshaga. Mosshaga är beläget i 1,5 km från centrum i Nässjö. På Mosshaga arbetar du tillsammans med andra stödassistenter/stödpedagoger och arbetstagare. Vi arbetar med tydliggörande pedagogik, lågaffektivt bemötande.
Att arbeta på Mosshaga innebär att handleda arbetstagare med intellektuella funktionshinder i olika arbetsmoment Vi arbetar med monteringsarbete och skapande verksamhet så som målning, färg och form, textilarbete, musik med mera. Vi arbetar med våra sinnen i form av bland annat sinnesrum.
Vi arbetar efter den enskildes genomförandeplan
Vi erbjuder dig ett mångsidigt, stimulerande och meningsfullt arbete med många nära och personliga möten.
Uppdraget innebär att du ska bidra till din egen, arbetsgruppen och verksamhetens utveckling.

Kvalifikationer
Arbetet kräver att du har utbildning inom vård och omsorg alternativt barn och fritidsprogrammet på gymnasienivå, eller annan likvärdig utbildning Det är meriterande om du har kunskap inom skapande hantverksaktiviteter.
Du som söker behöver inte bara ha teoretisk kunskap utan också förmåga att omsätta kunskapen i praktisk handlande.
Dina personliga egenskaper är att du är kreativ, stresstålig, flexibel, strukturerad har en god samarbetsförmåga samt en personlig mognad..

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 dec 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Socialförvaltningen satsar, 2020 inspirerar vi andra! Tillsammans i samverkan med stort engagemang arbetar vi med ständiga förbättringar! Vi satsar på en aktiv arbetsmiljö och en verksamhet i framkant! Socialförvaltningen ger insatser till medborgare som på grund av olika anledningar behöver stöd och service i sitt dagliga liv. Vi arbetar målinriktat för att skapa en organisation med hög kompetens och kvalitet. En organisation med brukarmedverkan där individens behov sätts i centrum. Funktionshinderomsorgen är en del av Socialförvaltningen och verkställer beslut enligt Socialtjänstlagen och Lagen om stöd och service
Vårt motto är " Vi ger stöd till bättre liv med god kvalitet i varje möte"