Stödassistent Dagverksamhet Café Vipan

Stödassistent Dagverksamhet Café Vipan

Funktionshinderomsorgen verkställer insatser till personer med psykiska, fysiska och intellektuella funktionsnedsättningar samt till personer med missbruk och beroende problematik. Insatserna medverkar till att människor får meningsfull sysselsättning och främjar delaktighet i samhället. Funktionshinderomsorgen söker nu medarbetare till dag verksamhet Café Vipan. På Café Vipan arbetar du tillsammans med ytterligare en handledare. Vi arbetar med tydliggörande pedagogik, lågaffektivt bemötande. Att arbeta på Café Vipan innebär att handleda arbetstagare med intellektuella funktionshinder i olika arbetsmoment. Det innebär också att upprätthålla god service till de personer som har sin arbetsplats i huset där Cafét finns. I arbetet ingår till exempel att baka, tillreda mackor, lättare lunch beställa och ta emot varor samt övrigt som ingår i en Caféverksamhet. Vi arbetar efter den enskildes genomförandeplan. Vi erbjuder dig ett mångsidigt, stimulerande och meningsfullt arbete med många nära och personliga möten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har utbildning inom vård och omsorg alternativt barn och fritidsprogrammet på gymnasienivå eller annan likvärdig utbildning. Utöver den teoretiska kunskapen ska du ha förmåga att använda kunskapen i praktiken. Dina personliga egenskaper är att du är strukturerad, stresstålig, har god sammarbetsförmåga, serviceinriktad samt personlig mognad.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 mars 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Socialförvaltningen arbetar med socialtjänst och omsorg till medborgare som på grund av olika anledningar behöver stöd och hjälp. Vi arbetar målinriktat för att skapa en organisation med hög kompetens och kvalitet. En organisation med brukarmedverkan där individens behov sätts i centrum. Några av våra verksamheter är hemtjänst, boendestöd, daglig verksamhet, särskilt boende samt öppenvårdsenheter. Vårt motto är "Vi ger stöd till bättre liv med god kvalitet i varje möte."