Specialistsjuksköterska/sjuksköterska Nässjö kommun

Specialistsjuksköterska/sjuksköterska Nässjö kommun

I nära samarbete med övriga sjuksköterske-/specialistsjuksköterskor, arbetsterapeuter, sjukgymnaster och undersköterskor tillgodoser du de behov av hälso- och sjukvårdsinsatser som finns inom hemsjukvården. Du arbetar hemma hos patienten. Vi har högt i tak med mycket skratt och vi månar om både patient och medarbetare. Vi stöttar och hjälper varandra vid tidsbrist eller om någon situation är okänd och man inte vet hur den ska lösas. Vi trivs på vårt arbete och utvecklas tillsammans. Arbetet har en stor utvecklingspotential eftersom vi arbetar med ständiga förbättringar. Dag, kväll- samt helgtjänstgöring. För närvarande ca en kväll i veckan samt ungefär var 4:e helg. Schemaläggning sker i TimeCare med möjlighet att påverka sin egen arbetstid efter verksamhetens behov.

Kvalifikationer
Du ska vara legitimerad sjuksköterska med några års erfarenhet från yrkeslivet. Vi värdesätter speciellt dig som har en specialistutbildning som passar vårt uppdrag. Du ska ha en god initiativförmåga och vara lätt att samarbeta med. Arbetet kräver att du är stresstålig och flexibel. Du ska kunna planera ditt arbete men också snabbt planera om när det behovet så kräver. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort ett krav, god datavana är en fördel.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du vara en del av vårt härliga team? Socialförvaltningen i Nässjö kommun behöver nya medarbetare. Är du redo för nya utmaningar och intresserad av att jobba i en verksamhet som ständigt går framåt? Då är hälso- och sjukvårdsenheten i Nässjö kommun en verksamhet för dig. Hälso- och sjukvårdsenheten är en del av socialförvaltningens verksamhet. Vi arbetar med hälso- och sjukvårdsinsatser i både särskilt och ordinärt boende. Vi bedriver verksamhet i kommunens alla delar. Vi samarbetar med vårdcentraler och slutenvården. Vi arbetar målinriktat för en god kvalitet i varje möte.