Specialistsjuksköterska/ Sjuksköterska

Specialistsjuksköterska/ Sjuksköterska

I nära samarbete med sjuksköterskor, specialistsjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter tillgodoser du hälso- och sjukvård över hela kommunen.
Som medarbetare i Nässjö kommun och Hälso- och sjukvårdsenheten får du möjlighet till en självständig vardag där du tillsammans med dina kollegor planerar och fördelar arbetsdagen. Därmed erbjuds du ett omväxlande arbete med en stor utvecklingspotential då ständiga förbättringar är en del i vårt dagliga arbete.

Du arbetar hemma hos patienten och samverkar med äldre- och funktionshinderomsorgen för våra patienters bästa.
Vi stöttar varandra vid tidsbrist och delar med oss av vår kunskap och kompetens.
Vi har en hög trivsel på arbetsplatsen och utvecklas tillsammans i teamet.

Tjänsten innebär dag, kväll - samt helgtjänstgöring, i nuläget ca 1 kväll i vecka och ungefär var 4:e helg. Schemaläggning sker i Timecare med möjlighet att påverka sin egen arbetstid efter verksamhetens behov.

Kvalifikationer
Du är leg sjuksköterska , gärna med några års erfarenhet från yrkeslivet. Vi efterfrågar speciellt dig som har en specialistutbildning som passar vårt uppdrag. Du har en god initiativförmåga och uppskattar att samarbeta i team. Du behöver vara stresstålig, flexibel och ha en god förmåga att planera ditt arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav, god datavana en fördel.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Socialförvaltningen arbetar med socialtjänst och omsorg till medborgare som på grund av olika anledningar behöver stöd och hjälp. Vi arbetar målinriktat för att skapa en organisation med hög kompetens och kvalitet. En organisation med brukarmedverkan där individens behov sätts i centrum. Några av våra verksamheter är hemtjänst, boendestöd, daglig verksamhet, särskilt boende samt öppenvårdsenheter.
Vårt motto är "Vi ger stöd till bättre liv med god kvalitet i varje möte."