Sjuksköterska -specialistsjuksköterska

Sjuksköterska -specialistsjuksköterska

I nära samarbete med övriga sjuksköterskor/ specialistsjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, rehab assistenter och undersköterskor tillgodoser du de behov av hälso- och sjukvårdsinsatser som finns inom hemsjukvården. Du arbetar hemma hos patienten och i nära samverkan med särskilda boenden inom äldre och funktionshinderomsorg.

Kvalifikationer
Du är legitimerad sjuksköterska, eventuellt har du specialistsköterskeutbildning. Du har en god initiativförmåga och är lätt att samarbeta med. Arbetet är flexibelt, du ska kunna planera ditt arbete och ställa om snabbt när det behövs. Körkort är ett krav.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du vara en del av vårt team på Hälso- och sjukvårdsenheten? Socialförvaltningen arbetar med socialtjänst och omsorg till medborgare som behöver stödinsatser. Vi arbetar målinriktat för att skapa en organisation med hög kompetens och kvalitet. En organisation med brukarmedverkan där individens behov sätts i centrum. Några av våra verksamheter är hemtjänst, boendestöd, daglig verksamhet, särskilt boende samt öppenvårdsenheter. Vårt motto är "Vi ger stöd till bättre liv med god kvalitet i varje möte."