Poolmedarbetare till funktionshinderomsorgen

Poolmedarbetare till funktionshinderomsorgen

Vi söker medarbetare till poolen för intellektuella-, fysiska- och psykiska funktionsvariationer, vilket här innebär inriktning gruppbostäder samt servicebostäder. Vid behov sker arbete över hela funktionshinderomsorgen vilket även inkluderar stöd i vardagen till personer med psykiska- och fysiska funktionsvariationer, personlig assistans samt daglig verksamhet.

Kvalifikationer
Arbetet kräver att du har en utbildning som motsvarar vård- och omvårdnadsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet, personlig assistansutbildning eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Du som söker behöver inte bara ha kunskap utan också förmåga att omsätta kunskapen i praktiskt handlande. Specifika kunskaper och förmågor som behövs är bemötande och förhållningssätt, kommunikation och kunskap om regelverk. Andra kunskaper och förmågor som är av mer generell karaktär är kroppsnära omsorg, socialt stöd samt stöd till fritid och kultur. Personliga egenskaper som vi kräver är att du är flexibel och har en god samarbetsförmåga. Du ska också vara serviceinriktad och stresstålig. Körkort samt tillgång till egen bil är ett krav för anställning.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 jan 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Socialförvaltningen arbetar med socialtjänst och omsorg till medborgare som på grund av olika anledningar behöver stöd och hjälp. Vi arbetar målinriktat för att skapa en organisation med hög kompetens och kvalitet. En organisation med brukarmedverkan där individens behov sätts i centrum. Några av våra verksamheter är hemtjänst, boendestöd, daglig verksamhet, särskilt boende samt öppenvårdsenheter. Vårt motto är "Vi ger stöd till bättre liv med god kvalitet i varje möte."