Hemsjukvård - Undersköterska semestervikariat

Hemsjukvård - Undersköterska semestervikariat

I ett nära samarbete med övriga i teamet ansvarar du genom din utökade delegering för olika hälso- och sjukvårdande samt rehabiliterande insatser. Arbetsuppgifterna kan vara provtagning, såromläggningar, hantering av KAD, träning och viss hantering av hjälpmedel. Mycket av arbetet utförs självständigt och även i samverkan med teamet. Du har ett gott bemötande och förmåga att samarbeta med fokus på patient och närstående.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är under utbildning till sjuksköterska och har läst minst 4 terminer inför sommaren 2021 eller dig som är utbildad specialistundersköterska/undersköterska med erfarenhet inom hälso- och sjukvård. Som person är du självständig och stabil. Du har förmåga till samarbete och samverkan. Körkort är ett krav.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 31 mars 2021 (69 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du vara en del av team hemsjukvården sommaren 2021? Som semestervikarierande undersköterska på hälso- och sjukvårdsenheten är ditt samarbete viktigt med övriga professioner i vårt team. Här arbetar engagerade sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter och enhetschefer. Socialförvaltningen arbetar med socialtjänst och omsorg till medborgare som behöver stödinsatser. Vi arbetar målinriktat för att skapa en organisation med hög kompetens och kvalitet. En organisation med brukarmedverkan där individens behov sätts i centrum. Några av våra verksamheter är hemtjänst, boendestöd, daglig verksamhet, särskilt boende samt öppenvårdsenheter. Vårt motto är "Vi ger stöd till bättre liv med god kvalitet i varje möte."