Fysioterapeut/Sjukgymnast

Fysioterapeut/Sjukgymnast

Tillsammans med andra fysioterapeuter, arbetsterapeuter, rehabassistenter, sjuksköterskor och undersköterskor ingår du i ett arbetsteam. Vi är en arbetsplats som trivs och utvecklas tillsammans. Du bidrar med den fysioterapeutiska kompetensen i samverkan med äldreomsorg och funktionshinderomsorg för att skapa en helhetslösning utifrån patientens behov.

Kvalifikationer
Du ska vara legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Du ska ha en god initiativförmåga och vara lätt att samarbeta med. Arbetet kräver att du är stresstålig och flexibel. Du ska kunna planera ditt arbete men också snabbt planera om ditt arbete när behovet så kräver. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav. God datavana är en fördel.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjukgymnastik & Rehab, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 jan (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hälso- och sjukvårdsenheten som är en del av socialförvaltningens verksamhet, står inför en spännande utveckling och behöver nu fler duktiga medarbetare. Vi ansvarar för rehabiliterande insatser för patienter i alla åldrar, främst i eget boende men även i samverkan på kommunens särskilda boenden. Till vårt uppdrag hör också habiliterande insatser för människor med funktionsvariationer. Vi arbetar målinriktat för en god kvalitet i varje möte.