Enhetschef hälso - och sjukvårdsenheten

Enhetschef hälso - och sjukvårdsenheten

Du har ekonomi, verksamhets och personalansvar för sjuksköterskor/specialistsjuksköterskor. I tjänsten ingår kvalitets och utvecklingsansvar för att säkerställa verksamhetens behov och uppsatta mål. Du arbetar i ett nära samarbete med enhetschefen för andra teamet på enheten. Intern och extern samverkan är centralt i tjänsten. Vi har ett nära samarbete med äldreomsorg, funktionshinderomsorg och Region Jönköpings olika verksamheter som ex slutenvård och de vårdcentraler som finns i Nässjö kommun. Du ingår i Hälso - och sjukvårdsenhetens ledningsgrupp tillsammans med verksamhetschef, MAS och enhetschef.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lämplig högskoleutbildning som till exempel legitimerad sjuksköterska , arbetsterapeut, fysioterapeut/ sjukgymnast eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren anser relevant. Du har chefserfarenhet och är en tydlig ledare som har god förmåga att motivera och leda din personal. Som person är du trygg och stabil med god initiativförmåga. Du har ett strukturerat arbetssätt och fokuserar på kvalitet, god och säker vård och en god arbetsmiljö för våra medarbetare. Vi förutsätter att du kommunicerar väl med andra och ser samverkan som en viktig del i ditt dagliga arbete. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 aug 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Socialförvaltningen arbetar med socialtjänst och omsorg till medborgare som på grund av olika anledningar behöver stöd och hjälp. Vi arbetar målinriktat för att skapa en organisation med hög kompetens och kvalitet. En organisation med brukarmedverkan där individens behov sätts i centrum. Några av våra verksamheter är hemtjänst, boendestöd, daglig verksamhet, särskilt boende samt öppenvårdsenheter.
Vårt motto är "Vi ger stöd till bättre liv med god kvalitet i varje möte."

Hälso - och sjukvårdsenheten leds av verksamhetschef och enhetschefer. Sjuksköterskor/specialistsjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter, sjukgymnaster/fysioterapeuter och rehabassistenter jobbar i teamet. Tillsammans är vi ca 70 medarbetare. Vi arbetar med hemsjukvård vilket innebär att vi utför insatser i den enskildes hem oavsett boendeform. Vi utför både planerade och akuta åtgärder inom rehabilitering, sjukvårdande insatser, omvårdnad och palliativ vård.