Enhetschef hälso - och sjukvårdsenheten

Enhetschef hälso - och sjukvårdsenheten

Du har ekonomi, verksamhets, och personalansvar för ett team som består av fysioterapeuter, arbetsterapeuter, rehabassistenter, undersköterskor och sjuksköterskor. I tjänsten ingår kvalitets och utvecklingsansvar för att säkerställa verksamhetens behov och uppsatta mål. Intern och extern samverkan är centralt i tjänsten. Vi har ett nära samarbete med äldreomsorg, funktionshinderomsorg och Region Jönköpings olika verksamheter som ex slutenvård och de vårdcentraler som finns i Nässjö kommun. Du ingår i Hälso - och sjukvårdsenhetens ledningsgrupp tillsammans med verksamhetschef, MAS och enhetschef.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskoleutbildning som leg sjuksköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut eller annan utbildning som anses relevant av arbetsgivaren. Du har chefserfarenhet och är en tydlig ledare som har god förmåga att motivera och leda din personal. Som person är du trygg och stabil med god initiativförmåga. Du har ett strukturerat arbetssätt och fokuserar på kvalitet, god och säker vård och en god arbetsmiljö för våra medarbetare. Vi förutsätter att du kommunicerar väl med andra och ser samverkan som en viktig del i ditt dagliga arbete. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 juni 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Socialförvaltningen arbetar utifrån ett helhetsperspektiv på medborgarnas behov och har därför en sammanhållen socialförvaltning som arbetar med socialtjänstens hela uppdrag, under mottot "Vi stödjer ett självständigt liv" Vi arbetar målinriktat för att skapa en organisation med hög kompetens och kvalitet. En organisation med brukarmedverkan där individens behov sätts i centrum. En av våra enhetschefer lämnar enheten för ett nytt uppdrag som MAS och nu söker vi dig som vill vara med och leda Hälso- och sjukvårdsenheten i Nässjö kommun! Hälso- och sjukvårdsenheten leds av verksamhetschef och 2 enhetschefer. Vi arbetar tvärprofessionellt vilket innebär att specialistsjuksköterska/ sjuksköterska, specialistundersköterska/undersköterska, rehabassistent, fysioterapeut och arbetsterapeut har ett mycket nära samarbete. Tillsammans är vi ca 70 medarbetare. Vi arbetar med hemsjukvård och rehabilitering vilket innebär att vi utför hälso och sjukvård och rehabiliteringsinsatser i den enskildes hem oavsett boendeform. Vi utför både planerade och akuta hälso - och sjukvårdsinsatser.