Demenssjuksköterska/specialistsjuksköterska

Demenssjuksköterska/specialistsjuksköterska

Tjänsten som demenssjuksköterska innebär att du en del av din arbetstid arbetar kliniskt som sjuksköterska inom demensvården. Tillsammans med övriga medarbetare och professioner i teamet utvecklar och driver du demensvården framåt utifrån den nyligen av socialnämnden antagna inriktningen för demensvård i Nässjö kommun.

Kvalifikationer
Specialistutbildad sjuksköterska inom demensvård eller annan erfarenhet inom demensområdet som arbetsgivaren bedömer likvärdig

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 mars 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Är du personen vi söker som vill vara med och utveckla demensvården i Nässjö kommun och vara en del av vårt team på Hälso- och sjukvårdsenheten? Då är du välkommen med din ansökan till tjänsten som demenssjuksköterska där ditt arbete innebär att du i teamet får möjlighet att utveckla och driva arbetet framåt. Teamet på Hälso - och sjukvårdsenheten består av specialistsjuksköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter och rehab assistenter. Vi utför hemsjukvård och rehabilitering i ett nära samarbete med äldre- och funktionshinderomsorg. Socialförvaltningen arbetar utifrån ett helhetsperspektiv på medborgarnas behov och har därför en sammanhållen socialförvaltning som arbetar med socialtjänstens hela uppdrag, under mottot "Vi stödjer ett självständigt liv. Vi arbetar målinriktat för att skapa en organisation med hög kompetens och kvalitet. En organisation med brukarmedverkan där individens behov sätts i centrum.