Arbetsterapeut

Arbetsterapeut

Hos oss kommer du att samarbeta med andra arbetsterapeuter, sjukgymnaster, rehabassistenter, sjuksköterskor och undersköterskor. Gemensamt arbetar vi för att skapa en helhetslösning för patienten. Arbetet är självständigt och den ena dagen är inte den andra lik. Vi är en arbetsplats där vi trivs och utvecklas tillsammans. Vardagen genomsyras av arbetet med ständiga förbättringar samtidigt som våra insatser följer arbetsterapiprocessen. Bland arbetsuppgifterna kan nämnas bedömning, förskrivning och uppföljning av hjälpmedel, funktionsbedömning och rehabilitering i hemmet.

Kvalifikationer
Du ska vara legitimerad arbetsterapeut. Vi tror att du har glädje av några års erfarenhet som arbetsterapeut. Du ska ha lätt för att samarbeta, vara stresstålig och flexibel. Intresse för och erfarenhet av teamarbete värdesätts. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav då du använder kommunens bilar för att ta dig till patienterna.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Sjukgymnastik & Rehab, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 jan (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hälso- och sjukvårdsenheten som är en del av socialförvaltningens verksamhet, står inför en spännande utveckling och behöver nu fler duktiga medarbetare. Vi ansvarar för rehabiliterande insatser för patienter i alla åldrar, främst i eget boende men även i samverkan på kommunens särskilda boenden. Till vårt uppdrag hör också habiliterande insatser för människor med funktionsvariationer. Vi arbetar målinriktat för en god kvalitet i varje möte.