Erfaren transportledare till SÅTAB

Erfaren transportledare till SÅTAB

Har du erfarenhet av transportledning och vill ta nästa steg? Då är det här rätt tjänst för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som transportledare på SÅTAB kommer du att ansvara för logistiken runt transportkörningar och hitta smarta lösningar för chaufförerna när de transporterar gods. Utöver det kommer du ha ett helhetsansvar där du med dina kunskaper och erfarenheter är med och leder och driver företaget framåt. Din roll kommer alltså att innefatta planering, organisering, utveckling och ledning av transporten och företaget i helhet.

I den här rollen kommer du ha stor möjlighet att utveckla bättre och smartare lösningar inom logistiken och arbetssätten. Ditt arbete kommer du driva självständigt, men du kommer ha kollegor runt som hjälper till vid behov.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av planering och logistik. Du är ansvarsfull och gör ditt yttersta för att hitta bra och smarta lösningar. Du gillar att tänka utanför boxen och kommer gärna med idéer och förbättringsförslag. Vi söker dig som vill utvecklas och kan jobba självständigt med frihet under ansvar.

Skallkrav:
  • Svenska
  • Körkort B
  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
Meriterande:
- Körkort CE

Villkor

Omfattning: Heltid
Arbetstider: Dagtid
Tjänstgöringsort: Malmbäck
Tillträde: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande, skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Organisation & ledning, Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 27 feb 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Smålands återvinning transport AB (SÅTAB) tillhandahåller service och lösningar på diverse transportuppdrag.
De har stor variation på utförandet av deras fordon och de är mångsidiga och tar sig ann en bredd av uppdrag. Uppdragen kan röra sig om allt från att köra schakt och grus, utföra en maskinflytt eller transportera pallgods, flis och virke.

Ett av de större uppdragen sker i samarbete med Kretslopp & Recycling i Sverige AB (KRS AB), som även har samma ägare. Här transporterar SÅTAB förbrukad lantbruksplast från lantbruk runt om i hela Sverige. De tillhandahåller även containertransporter med utsättning, hämtning, tömning och hyra av container.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.