SÅGVERK SÖKER kollegor till Kran/Såg/Råsortering

SÅGVERK SÖKER kollegor till Kran/Såg/Råsortering

Vi söker positiva, drivande och engagerade kollegor till företaget i Malmbäck. Vi är en platt organisation med högt i tak och jobbar i högt tempo där vi värdesätter ansvar och viljan att utveckla och förbättra företaget.

Vi letar efter flexibla, företagsamma och positiva kollegor att förstärka vårt sågteam med. Arbetet innefattar allt från att köra kran på vårat timmerintag, till att köra såglinjerna, sortera och kvalitetskontrollera virket samt lägga ut det i paket, även lättare underhåll och städning förekommer. Det är ett aktivt arbete med högt tempo, så en god fysik är viktig. Är du händig och inte rädd för en utmaning så är du rätt person för oss!

Det är viktigt att produktionen hålls igång och vi är snabba att lösa de problem som uppstår både på egen hand och tillsammans i gruppen. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter eller har annan teknisk bakgrund som kan vara till hjälp i arbetet.

Det är av största vikt att vi håller uppe produktionen på industrin varje dag vilket gör jobbet roligt och utmanande. Du kommer spela en viktig roll i att arbetet flyter på under produktionstid.

Vi erbjuder ett spännande och omväxlande jobb där du får använda hela din kompetens.

Vi tillsätter denna tjänst omgående!

OBS!! Märk rubriken i mailet med "Kran/Såg/Råsortering"

Skicka CV & Personligt brev via mail till:

Lisa Nylinder, Sågverkschef
work@swedentimber.se
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.swedentimber.se/
Sista ansökningsdag 9 maj 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett mindre småländskt sågverk & hyvleri med fokus på försäljning till flera exportmarknader. Industrin med cirka 40 anställda ligger i Malmbäck, 3 mil söder om Jönköping och 3 mil väster om Nässjö.