Sågverksarbetare till exportinriktat sågverk

Sågverksarbetare till exportinriktat sågverk

Vi vill förstärka vår organisation och söker positiva, drivande och engagerade kollegor till företaget i Malmbäck. Vi är en platt organisation med högt i tak och jobbar i högt tempo där vi värdesätter ansvar och viljan att utveckla och förbättra företaget.

Arbetet som sågverksarbetare innefattar allt från att såga, kvalitetssortera, hyvla, paketera, städa och lättare underhåll m.m. Vi kommer att anpassa tjänsten efter dina önskemål och förkunskaper i så stor utsträckning som möjligt. Vi strävar efter att bygga en organisation med flexibilitet och tror att vi får ett långsiktigt bra team om vi utformar tjänsten efter företagets behov tillsammans med den anställdas förkunskaper och önskemål. Som anställd hos oss blir du en del i ett arbetslag med kunniga kollegor som kommer hjälpa dig att komma tillrätta och få den kunskap som behövs. Det är därför viktigt att du är bra på att samarbeta, har god kommunikation och bidrar till att sprida en bra stämning.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från sågverk eller hyvleri, även om detta inte är ett krav. Vi vill gärna att du är en person som ser möjligheter, inte är rädd för att hugga i, tycker om att lära dig nya saker och ser vad du kan bidra med för att underlätta för andra och dig själv. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Arbetstider varierar över industrin, men du ska vara bredd att jobba 2-skift eller ständig kväll om det skulle passa dig bättre.

Det är av största vikt att vi håller uppe produktionen på industrin varje dag vilket gör jobbet roligt och utmanande. Du kommer spela en viktig roll i att arbetet flyter på under produktionstid.

Vi erbjuder ett spännande och omväxlande jobb där du får använda hela din kompetens.

Vi tillsätter denna tjänst omgående!

Skicka CV & Personligt brev till:

Lisa@sweden
timber.se
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.swedentimber.se/
Sista ansökningsdag 7 apr 2020 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett mindre småländskt sågverk & hyvleri med fokus på försäljning till flera exportmarknader. Industrin med cirka 35 anställda ligger i Malmbäck, 3 mil söder om Jönköping och 3 mil väster om Nässjö.