Operatör till Råsortering/Såg

Operatör till Råsortering/Såg

Vi söker positiva, drivande och engagerade kollegor till företaget i Malmbäck. Vi är en platt organisation med högt i tak och jobbar i högt tempo där vi värdesätter ansvar och viljan att utveckla och förbättra företaget.

Arbetet i råsorteringen och sågen är ett aktivt jobb med högt tempo, så en god fysik är viktig. Det gäller att övervaka och förebygga problem så att produktionslinan inte stannar. Arbetet innefattar övervakning, kvalitetskontroll, lättare underhåll, städ och problemlösning m.m.

Det är viktigt att produktionen hålls igång och vi är snabba att lösa de problem som uppstår både på egen hand och tillsammans i gruppen. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter eller har annan teknisk bakgrund som kan vara till hjälp i arbetet.

Det är av största vikt att vi håller uppe produktionen på industrin varje dag vilket gör jobbet roligt och utmanande. Du kommer spela en viktig roll i att arbetet flyter på under produktionstid.

Vi erbjuder ett spännande och omväxlande jobb där du får använda hela din kompetens.

Vi tillsätter denna tjänst omgående!

OBS!! Märk rubriken i mailet med "Råsortering/Såg"

Skicka CV & Personligt brev via mail till:

Lisa Nylinder, Sågverkschef

work@swedentimber.se
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.swedentimber.se/
Sista ansökningsdag 2 maj 2020 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett mindre småländskt sågverk & hyvleri med fokus på försäljning till flera exportmarknader. Industrin med cirka 35 anställda ligger i Malmbäck, 3 mil söder om Jönköping och 3 mil väster om Nässjö.