EXPORTINRIKTAT SÅGVERK SÖKER Underhållsansvarig

EXPORTINRIKTAT SÅGVERK SÖKER Underhållsansvarig

Vi söker en positiv, drivande och engagerad kollega till företaget i Malmbäck. Vi är ett litet gäng som jobbar nära ihop med högt i tak och i ett högt tempo. Något vi värdesätter mycket är ansvar och viljan att utveckla och förbättra företaget framåt tillsammans med oss.

Som underhållsansvarig tänker vi att du ska berika vårt team med en gedigen kunskap om maskiner, teknik, pneumatik, hydraulik och elektronik m.m. Vi jobbar tillsammans för att lösa problem och hitta möjligheter så att man inte ska känna sig ensam i arbetet. Vi vill att du, tillsammans med oss, ska jobba för maximal tillgänglighet och produktion genom att driva företagets underhåll och reparationer.

Ditt ansvar kommer vara att planera, prioritera och driva:
- Bemanning på underhållsavdelningen och arbetsleda den
- Förebyggande underhållsarbete
- Akuta reparationer
- Uppföljning av slutförda arbeten
- Löpande uppdatera optimalt reservdelslager
- Strukturerat inköpsarbete inom budget
- Förbättringsarbete och maskininvesteringar

Erfarenhet:
Du behöver ha ett tekniskt sinne och intresse, samtidigt som du är produktionsinriktad. Du bör ha jobbat som underhållschef eller med liknande arbete tidigare. Det är inte nödvändigt att det är på ett sågverk eller hyvleri, även om det är meriterande. Vi värdesätter god samarbetsförmåga, positiv inställning och viljan att vara delaktig i att driva vårt förbättringsarbete.

Det är av största vikt att vi håller uppe produktionen på industrin varje dag vilket gör jobbet roligt och utmanande. Du kommer spela en viktig roll i att arbetet flyter på under produktionstid.

Vi erbjuder ett spännande och omväxlande jobb där du får använda hela din kompetens!

Vi tillsätter denna tjänst omgående!

Märk rubriken i mailet med "Underhållsansvarig"
Skicka CV, Personligt brev & Bild via mail till:
work@swedentimber.se
Mer info

Om arbetsgivaren

Vi är ett småländskt sågverk & hyvleri med fokus på försäljning till flera exportmarknader. Industrin med cirka 40 anställda ligger i Malmbäck, 3 mil söder om Jönköping och 3 mil väster om Nässjö. Vi är ett ungt företag och bygger nu en organisation där vi jobbar tillsammans för att bli effektivare och öka produktionen.