EXPORTINRIKTAT SÅGVERK SÖKER Erfarna Truckförare

EXPORTINRIKTAT SÅGVERK SÖKER Erfarna Truckförare

Vi söker positiva, drivande och engagerade kollegor till företaget i Malmbäck. Vi är en platt organisation med högt i tak och jobbar i högt tempo där vi värdesätter ansvar och viljan att utveckla och förbättra företaget.

Arbetet somtruckförare hos oss innebär att hålla flödet i full gång på alla våra produktionsenheter. Du kommer arbeta i ett team med andra truckförare därför är samarbetsförmåga, vilja att producera och skapa en god stämning väldigt viktigt. Vi arbetar till största delen med 10-tons truckar som hanterar stora paket vilket kräver en duktig förare. Det är också viktigt att du har bra ordningssinne och vill vara med att utveckla lagerstruktur och system tillsammans med oss. För tjänsten krävs truckkort eller god erfarenhet från liknande arbetsfordon.

Det är av största vikt att vi håller uppe produktionen på industrin varje dag vilket gör jobbet roligt och utmanande. Du kommer spela en viktig roll i att arbetet flyter på under produktionstid.

Vi erbjuder ett spännande och omväxlande jobb där du får använda hela din kompetens.

Vi tillsätter denna tjänst omgående!

OBS!! Märk rubriken i mailet med "Truckförare"

Skicka CV, Personligt brev & Bild via mail till:
work@swedentimber.se
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Industri & Anläggning, Transport & Logistik, Lager, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.swedentimber.se/
Sista ansökningsdag 3 okt 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett småländskt sågverk & hyvleri med fokus på försäljning till flera exportmarknader. Industrin med cirka 45 anställda ligger i Malmbäck, 3 mil söder om Jönköping och 3 mil väster om Nässjö.