Administratör/ Logistikplanering

Administratör/ Logistikplanering

Administratör/ Logistikplanering

Vi söker en positiv, drivande och engagerad kollega till företaget i Malmbäck. Vi är ett litet gäng som jobbar nära ihop med högt i tak och i ett högt tempo. Något vi värdesätter mycket är ansvar och viljan att utveckla och förbättra företaget framåt tillsammans med oss.

Vi vill att du, tillsammans med oss, ska jobba med en rad olika administrativa uppgifter. Allt från, ordermottagning, fraktbokning, utlastning, fakturering och andra uppgifter som förekommer på ett litet företag.

Erfarenhet:
Du bör ha jobbat med administration eller med liknande arbetsuppgifter tidigare. Det är meriterande men inte nödvändigt att det är på ett sågverk eller liknande verksamhet.

Jobbet kräver god datorvana och goda kunskaper i både svenska och engelska språket, både i tal och skrift.

Du behöver vara en person som är effektiv, nyfiken och noggrann i ditt arbete.

Vi värdesätter god samarbetsförmåga, positiv inställning och viljan att vara delaktig i att driva vårt företag framåt och jobba med stort som smått.

Tjänsten är heltid, dagtid 07,00–16,00

Det är av största vikt att du är en driven person som vill utvecklas och lära dig mer vilket kommer göra jobbet roligt och utmanande.

Vi erbjuder ett spännande och omväxlande jobb där du får använda hela din kompetens!


Vi tillsätter denna tjänst omgående!

Märk rubriken i mailet med "Administratör"
Skicka CV & Personligt brev via Email till: work@swedentimber.se
Mer info
Email Mejla SWEDEN TIMBER AB
Område Nässjö
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.swedentimber.se/
Sista ansökningsdag 15 jan 2023 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett mindre småländskt sågverk & hyvleri med fokus på försäljning till flera exportmarknader. Industrin med cirka 50 anställda ligger i Malmbäck, 3 mil söder om Jönköping och 2 mil väster om
Nässjö. Vi är ett ungt företag och bygger nu en organisation där vi jobbar tillsammans för att bli effektivare och öka produktionen.