Administratör/Ekonomiassistent

Administratör/Ekonomiassistent

Rutab söker en administratör/ekonomiassistent till vårt huvudkontor i Nässjö.

Jobbet som administratör/ekonomiassistent
Du ingår i ett team om 3 personer på ekonomiavdelningen. Arbetsuppgifterna består bl.a. av ansvar för vår telefonväxel, reception, kundinbetalningar, fakturering, lagerfakturor samt övrigt förekommande uppgifter på en ekonomiavdelning.

Vad erbjuder vi dig?
Hos Rutab får du jobba i ett ledande företag i sin nisch. Vi erbjuder en positiv arbetsmiljö där vi tar hänsyn till individen och ger möjlighet till fortsatt utveckling inom företaget. Du får jobba med stimulerande och varierande arbetsuppgifter.

Vi letar efter dig som:
  • Är social, självgående, initiativrik och arbetar strukturerat.
  • Har erfarenhet av administration/ekonomi.
  • Du är fokuserad/ansvarsfull och trivs i ett högt tempo.
  • Har B-körkort.
  • Svenska och engelska i tal och skrift.
Ansökan
Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta CFO & HR-Ansvarig, Catarina Ekenstierna på telefon 0380-55 50 52.

Din ansökan skickar du till Catarina Ekenstierna via Ansök Nu-knappen.

Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2022-08-31.
Mer info
Kontaktperson Catarina Ekenstierna
Telefon 0380-55 50 52
Område Nässjö
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.rutab.se
Sista ansökningsdag 29 sept 2022 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rutab AB är idag verksamt inom elektrotekniskt material och är marknadsledande i Sverige inom kabelförskruvningar, genomföringar och skyddsslang, samt en mycket stark aktör inom maskinkabel, belysningsstyrning och arbetsbelysning.
Verksamheten bedrivs främst i Sverige, Norge och Finland och omsätter cirka 240 Mkr. Bolaget präglas av hög tillväxttakt, god lönsamhet och innovationskraft. Rutabs ägare är långsiktiga och finansiellt starka. Våra målgrupper är främst elgrossister, elinstallatörer samt kunder inom Industri/OEM. Rutab arbetar för att bidra till hållbar utveckling inom samhälle och miljö och ser det som ett viktigt värde för våra kunder.

Läs mer om oss på www.rutab.se