Servicetekniker

Servicetekniker

Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Har du intresse och erfarenhet av el, mekanik och hydraulik? Brinner du för service och underhåll och vill ha ett fysiskt och utmanande arbete?
Som servicetekniker hos våran kund får du möjlighet att utvecklas inom en växande organisation i framkanten av deras område.
Dina arbetsuppgifter kommer innefatta:
  • Förebyggande och fortlöpande underhåll.
  • Felsökning och reparationer.
  • Ansvar och skötsel av verktyg.
  • Lagerhantering.
  • Daglig rapportering och registrering i underhålls program.
Utbildning
Meriterande är utbildning inom el och/eller mekanik.
Allmän datorvana.
Truckkort är meriterande.

Erfarenhet
Tidigare erfarenhet som servicetekniker/liknande arbete är meriterande.

Personliga kvalifikationer
  • Du trivs med att arbeta i ett team , att kommunicera med andra delar av organisationen operatörer/kontor samt att du är serviceinriktad.
  • Du är lösningsorienterad, driven, ordnad och kan arbeta självständigt.
  • Inte främmande för att viss oplanerad övertid kan förekomma.
  • Ett högt säkerhetstänk då vissa miljöer i produktionen är farliga att vistas i.
  • God fysik.
Lön och anställningsvillkor
Avtalsenliga villkor samt lön.

Ansökan
Vid frågor maila till linda.safstrom@palmpartners.se

Startdatum
Enligt överenskommelse.

Uppdragslängd
Du får först en visstidsanställning av oss och uthyrd till kunden, därefter om du är rätt person för jobbet blir du anställd av kunden.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 juni (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.