Reservdelsman Nässjö

Reservdelsman Nässjö

Finnvedens Lastvagnar är Sveriges största privata återförsäljare av Volvo Lastvagnar, med verksamhet på 20 anläggningar i Småland, Blekinge, Skåne, Västergötland och Värmland. Företaget bedriver försäljning av Volvo Lastvagnar, service av lastvagnar och bussar, försäljning av reservdelar samt tillhandahåller tilläggstjänster så som finansiering, hyrlast och serviceavtal. Bolaget omsätter ca 1,3 miljard kronor och har ca 350 anställda. Finnvedens Lastvagnar ingår i Liljedahl Group som omsätter cirka 12 miljarder kronor och har drygt 1 400 anställda.

Läs mer på www.finnvedenslast.se.

Vill du arbeta med det största och det bästa?

Det får du göra hos oss varje dag och dessutom tillsammans med ett tryggt och engagerat team som alltid har kundens bästa i fokus. Som reservdelsman hos oss tar du hand om försäljning, beställning och plockning av reservdelar och tillbehör. Du arbetar mot såväl butik som verkstad med målbilden att få fram rätt reservdelar och tillbehör vid rätt tidpunkt så att jobben kan utföras enligt plan. Du blir således en väldigt viktig kugge för hela vårt flöde och i slutändan kundnöjdheten.

Vem är du?

Du har förmodligen ett hjärta som klappar extra för tunga fordon och genom branschkunskap god förståelse för våra kunders behov. Kanske har du några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, eller arbetar idag som lastbilsmekaniker och vill testa på en ny roll i branschen. Råkar du dessutom ha Volvo-bakgrund betraktar vi det som en fullträff.

Rollen ställer krav på tekniskt intresse, social kompetens och naturligtvis god servicekänsla. Du är en problemlösare och har fallenhet för ordning och reda. Vi tar för givet att du har systemvana och behärskar svenska i tal och skrift. Körkort med C-behörighet är meriterande.

Stämmer detta på dig? Tveka inte att skicka in din ansökan, löpande urval gäller. Har du inget färdigt CV? Bekymra dig inte om det! Vi är på plats igen v 32 och då får du mer än gärna slå en signal och berätta mer om dig själv så tar vi det därifrån.

Hos oss får du en anställning i ett tryggt och stabilt familjeföretag med ett starkt varumärke, offensiv tillväxtstrategi, framåtanda och snabba beslutsvägar. Vi är en arbetsgivare med ett starkt medarbetarperspektiv som alltid vill bli bättre än vad vi var igår.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.dealer.volvotrucks.se/finnvedenslast/filialer.html
Sista ansökningsdag 15 sept 2019 (23 dagar kvar)