Vikariat i Svenska som andraspråk på Brinellgymnasiet

Vikariat i Svenska som andraspråk på Brinellgymnasiet

Om arbetsplatsen
Brinellgymnasiet är Nässjö kommuns gymnasieskola med ca 1200 elever och mer än 200 anställda. Hit kommer varje dag elever från flera kommuner på det småländska höglandet för att förverkliga sina ambitioner. Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun. Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar. Samtliga elever på Brinellgymnasiet har tillgång till en egen dator, vilket är ett naturligt verktyg i undervisningen.

Arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa i Svenska som andraspråk på gymnasienivå på några av våra program och tillhöra IM-programmens arbetslag. Vi kan erbjuda dig: -Ett självständigt och omväxlande arbete. - En arbetsplats med öppet sinnelag och härliga arbetskamrater. -Utmaningen att var med och utveckla utbildningen inför framtiden.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är behörig i Svenska som andraspråk. Du har lätt för att skapa goda relationer till elever, kollegor och vårdnadshavare. Vi värdesätter att du har god samarbetsförmåga och ser möjligheter i varje elevs individuella utveckling. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Erfarenhet av undervisning på gymnasiet är meriterande.

Övrigt
Vi ser fram emot din ansökan. Ansök så snart som möjligt via vårt rekryteringssystem då urval och intervjuer sker löpande. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Liselotte Thure
Telefon 0722041579
Område Nässjö
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 26 aug 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nässjö kommun uppskattar drivna medarbetare som vill utveckla verksamheten. Vi letar efter talang och kompetens, och ger den som vill anta utmaningen stora möjligheter att utvecklas, personligt och professionellt. Vi förstår vikten av flexibilitet och förtroende, i gengäld förväntar vi oss engagemang och ansvar.

Vi har jobben - du har kompetensen.

Välkommen till oss.