Vikariat Lärare i hemkunskap

Vikariat Lärare i hemkunskap

Om arbetsplatsen
Rosenholmsskolan är en F-9 skola med ca 330 elever, belägen i Forserum.
Hit pendlar du enkelt med tåg eller buss från både Jönköping och Nässjö på ca en kvart.
Skolan har hög lärarbehörighet, och verksamheten är i ständig utveckling. Eftersom skolan är Nässjös enda F-9 skola vill vi ta vara på F-9 perspektivet och dess fördelar.

På Rosenholmsskolan pågår ett aktivt utvecklingsarbete och vi arbetar systematiskt med både värdegrund och måluppfyllelse.
Skolan har tillsammans med vårt aktiva trygghetsteam utvecklat ett värdegrundsarbete "STARS" som är schemalagt för samtliga pedagoger och elever. STARS lyfter bland annat de sju diskrimineringsgrunderna, men även andra viktiga frågor som kartlagts i verksamheten.

Arbetsuppgifter
Denna tjänst är ett vikariat på cirka 60 % och förlagt på 3 dagar.
Din huvudsakliga uppgift är att planera, genomföra och utvärdera undervisningen i hemkunskap. Du kommer ingå i ett arbetslag där du tillsammans med kollegor ansvarar för undervisningen.
Naturligtvis utgår du ifrån skolans styrdokument och de behov och intressen som eleverna visar.
Tillsammans med dina kollegor utvecklar ni verksamheten och arbetar kontinuerligt med systematiskt kvalitetsarbete för att utvecklas.

Kvalifikationer
I första hand söker vi dig som har lärarutbildning med inriktning hemkunskap. Har du ännu inte fått din legitimation eller är i slutet av dina studier så är du också välkommen att söka.
Eller vill du ha ett extrajobb under tiden du studerar?
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Rekrytering pågår fortlöpande, så vänta inte med din ansökan.


Övrigt
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Johan Wirzén
Telefon 0380-51 79 36
Område Nässjö
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nässjö kommun uppskattar drivna medarbetare som vill utveckla verksamheten. Vi letar efter talang och kompetens, och ger den som vill anta utmaningen stora möjligheter att utvecklas, personligt och professionellt. Vi förstår vikten av flexibilitet och förtroende, i gengäld förväntar vi oss engagemang och ansvar.

Vi har jobben - du har kompetensen.

Välkommen till oss.