Verksamhetsvaktmästare till södra skolområdet

Verksamhetsvaktmästare till södra skolområdet

Om arbetsplatsen
Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun. Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta på skolor och förskolor i Bodafors, Malmbäck, Stensjön och Sandsjöfors. Du kommer ingå i ett vaktmästarteam där man tillsammans med andra vaktmästare utför sina arbetsuppgifter. Arbetet innebär arbete både inne och ute. Flexibilitet och samarbete är ledord, att kunna ändra sin planering utefter att händelser inträffar är en viktig egenskap. Larm, samarbete med externa entreprenörer, samordnare vid ombyggnation, inköp, underhåll av skolans/förskolans inventarier, skyddsronder, fastighetssyner och systematiskt brandskyddsarbete är exempel på arbetsuppgifter.

Kvalifikationer
Samarbetsförmåga och flexibilitet samt förmåga att etablera goda relationer till elever/barn och övrig personal är viktigt. Du kan utgöra enklare snickeriarbeten och har kännedom om elarbeten. Du är lösningsfokuserad och har förslag på lösningar på problem som uppstår. Att bidra till en god arbetsmiljö är viktigt. Du behärskar svenska i både tal och skrift. Körkort och tillgång till egen bil är en förutsättning, det finns en gemensam vaktmästarbil. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.
Mer info
Kontaktperson Ewa Björk
Telefon 0380 518998
Område Nässjö
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 juli 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nässjö kommun uppskattar drivna medarbetare som vill utveckla verksamheten. Vi letar efter talang och kompetens, och ger den som vill anta utmaningen stora möjligheter att utvecklas, personligt och professionellt. Vi förstår vikten av flexibilitet och förtroende, i gengäld förväntar vi oss engagemang och ansvar.

Vi har jobben - du har kompetensen.

Välkommen till oss.