Vaktmästarvikarie till Lövhult

Vaktmästarvikarie till Lövhult

Om arbetsplatsen
Är du 18+, serviceinriktad och sugen på jobb? Se hit! Till Lövhult söker vi en vikarie som med lust och engagemang vill ta sig an allt från bokningar, grönyteskötsel och lokalvård. Efter hösten har du blivit erfaren inom olika arbetsområden som du kommer ha nytta av i framtiden men du kommer också ha god chans till fortsatt arbete hos oss! Lövhult är ett rekreationsområde med en boendeanläggning som inbegriper vandrarhem, stugor och camping. Det finns en motionsgård till besökarna samt en friluftsgård som hyrs ut för konferens, läger och andra träffar. Rekreationsområdet erbjuder många aktiviteter, exempelvis hinderbanor, motionsspår, MTB-spår, grillplatser, skidskytteanläggning, pulkabacke och många ytor för rekreation. Området är populärt för motionärer, föreningar och annat idrottsutövande. Fler föreningar såsom orientering, ridklubb och friluftsfrämjandet är verksamma i området.

Arbetsuppgifter
I Lövhult arbetar du både inomhus och utomhus. Du kommer arbeta med bokningar av boendeanläggningen och visst receptionsbetonat arbete, lokalvård av gemensamma ytor och vid behov städ av stugor och vandrarhem. Vidare kommer du arbeta utomhus med skötsel av grönytor och aktivitetsytor samt hålla allmän service till besökare och kunder. Arbetet kräver att du kan hantera en bredd av arbetsmoment och ha många bollar i luften samt att du har en god förmåga att prioritera. Framförallt gillar du att ge god service och bemöta besökare och kunder på ett professionellt sätt. Du kommer till stor del arbeta självständigt men i närheten har du alltid kollegor, samordnare eller chef att vända dig till för hjälp eller som bollplank.

Kvalifikationer
För att ha tillräckliga kvalifikationer för arbetet behöver du behärska svenska och engelska i tal och skrift, ha en god datavana samt ha B-körkort. Du har med fördel lite erfarenhet från reception, städ eller grönyteskötsel. Som person behöver du utöver att vara servicemedveten, organiserad, strukturerad och ordningsam.

Övrigt
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Fackliga representanter nås via medborgarkontoret
Telefon 0380-518000
Område Nässjö
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Administration
Typ av anställning Heltid, Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 8 aug 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nässjö kommun uppskattar drivna medarbetare som vill utveckla verksamheten. Vi letar efter talang och kompetens, och ger den som vill anta utmaningen stora möjligheter att utvecklas, personligt och professionellt. Vi förstår vikten av flexibilitet och förtroende, i gengäld förväntar vi oss engagemang och ansvar.

Vi har jobben - du har kompetensen.

Välkommen till oss.