Vaktmästare på enhet Fritid

Vaktmästare på enhet Fritid

Om arbetsplatsen
Kultur och fritidsförvaltningen ger Nässjö kommun det lilla extra. Här arbetar man för att kommuninvånaren, turisten och andra aktörer får upplevelser utöver det vanliga. Genom Kultur- och fritidsförvaltningen erbjuds det ett rikt konst- och kulturliv, bibliotek, badplatser och friluftsområden fyllda med aktiviteter, sport- och simhallar, fritidsgårdar med fritidsaktiviteter, blomstrande föreningsliv och mycket mer. Kultur och fritidsförvaltningen ser till att det händer!

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande, du kommer bland annat sköta delar i sporthallar, vattenrening i simhallen, ordna med utrustning, köra maskiner och bedriva allmän anläggningsskötsel med visst städ. Mycket av ditt jobb innebär service mot våra besökare, där du är det vänliga ansiktet som bidrar till en härlig vistelse för våra gäster. Vintertid kommer du arbeta enligt ett tvåveckorsschema med tjänstgöring varannan helg. Kvällstid förekommer under veckodagar. Sommartid jobbar du primärt utomhus och arbete kan förekomma på ytterligare någon av de andra anläggningarna under enhet Fritids ansvar. Exempel på möjliga arbetsuppgifter är: Anläggningsskötsel av simhall, idrotts -och fritidsanläggningar samt underhåll av maskiner och övrig utrustning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som gillar att träffa folk, har en hög servicenivå och är händig. Du har en blick för att se vad som behöver göras och har en god förmåga att planera, prioritera och hitta lösningar. Du är ordningsam och ordentlig vilket är väsentligt när det bland annat kommer till maskinhantering och maskinunderhåll. I din roll som vaktmästare inom Fritid har du dagliga kontakter med kommunens föreningar, vilket innebär att du bör besitta förmåga att hantera sociala kontakter i din yrkesroll. Maskinvana är meriterande, och det är något du med fördel har från lastmaskin, traktor eller liknande. Det är dessutom meriterande om du har vana från föreningsliv samt om du tidigare har jobbat med vattenrening i simanläggning. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Övrigt
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Visma Recruit". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Pär Jansson
Telefon 0380518029
Område Nässjö
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nässjö kommun uppskattar drivna medarbetare som vill utveckla verksamheten. Vi letar efter talang och kompetens, och ger den som vill anta utmaningen stora möjligheter att utvecklas, personligt och professionellt. Vi förstår vikten av flexibilitet och förtroende, i gengäld förväntar vi oss engagemang och ansvar.

Vi har jobben - du har kompetensen.

Välkommen till oss.