Sjuksköterska till hemsjukvården, inriktning Funktionshinderomsorgen

Sjuksköterska till hemsjukvården, inriktning Funktionshinderomsorgen

Om arbetsplatsen
Vi söker dig som är intresserad av psykiatri och vill jobba tillsammans i vårt härliga FO-team inom Hemsjukvården! Avdelning Hälso- och sjukvård är i en offensiv omställning. Tillsammans arbetar vi för att ge Esther den vård hon behöver, när hon behöver den och där hon behöver den. Samverkan med våra tre vårdcentraler och Psykiatriska mottagningen i Nässjö är väl uppbyggd, och vi arbetar i team med vår äldre- och funktionshinderomsorg. Vi inom hemsjukvården jobbar med olika inriktningar, Funktionshinderomsorg, Äldreomsorg och sjukvård i ordinärt boende. Vi sitter alla tillsammans på Parkgården i Nässjö, och det är där du utgår ifrån. Totalt är vi cirka 80 medarbetare, blandade yrkesgrupper. Vi som jobbar med inriktning Funktionshinderomsorg ansvarar för hälso- och sjukvårdsinsatser på cirka ca 20 särskilda boenden i form av serviceboenden, gruppboenden och korttidsboenden. Ledning och administration är förstärkt, med ytterligare en enhetschef och en vårdadministratör. Vi har nära stöd och samverkan med medicinskt ansvarig sjuksköterska (MAS) och medicinskt ansvarig inom rehabilitering (MAR).

Arbetsuppgifter
Som patientansvarig sjuksköterska ansvarar du för ett antal boenden inom funktionshinderomsorgen. Du kommer att jobba i ett tvärprofessionellt team med en knuten Specialistundersköterska, Arbetsterapeut och Fysioterapeut och personal på patientens boende. Du ansvarar för din egen planering och genomförande på dina boenden, vilket bland annat innebär att du genomför vårdplanering för att bedöma och utföra vårdinsatser, samverkar med läkare, skapar säker läkemedelshantering, utför nödvändig dokumentation, arbete i kvalitetsregister, gör olika kvalitetsmätningar, deltar i team-möte och samverkar tillsammans med patient, anhörig, övriga kommunala verksamhet såsom Daglig sysselsättning och vårdgrannar

Kvalifikationer
Leg. Sjuksköterska gärna med specialistutbildning inom psykiatri. Vi är ett positivt gäng och söker dig som tillsammans med oss vill vara med och utveckla Hälso- och sjukvården inom Funktionshinderomsorgen. Vi förutsätter att du har ett intresse och är nyfiken på att jobba med våra patienter som har en samsjuklighet, missbruk och beroendeproblematik, fysisk funktionsnedsättning, psykisk funktionsnedsättning, autism eller autismliknande tillstånd och intellektuell funktionsnedsättning. Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha jobbat med personer som har missbruksproblematik och/eller inom området psykiatri. För att du ska trivas hos oss är du en person som trivs med varierande arbetsuppgifter, har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du är en trygg och stabil person och har god samarbetsförmåga, är initiativ tagande och tar ett stort eget ansvar för såväl dina arbetsuppgifter samt för helheten i stort. Att arbeta självständigt är något du tycker om, och är bra på. Din svenska behöver vara god i så väl tal som skrift för att kunna utföra handledning, dokumentation och genomföra utbildningsmoment som delegering. Vidare lägger vi vikt vid att du har en positiv inställning till ditt arbete och en vilja att bidra till såväl din egen som till vår enhets utveckling. Tjänsten kräver körkort, bil finns att tillgå när du arbetar. Du får förutsättningar för ett mobilt arbetssätt då du har egen dator och telefon. Vi tillämpar flextidsavtal och har friskvårdsbidrag. Tjänsterna avser dagtjänstgöring samt helgtjänstöring. Helger täcker du tillsammans med kollegor övrig hemsjukvård inom Nässjö Kommun. Socialförvaltningens motto är "Vi stödjer ett självständigt liv". Vi arbetar kontinuerligt med kompetensutveckling och möjliggör studier kombinerat med arbete.

Övrigt
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Maria Lennborg Säleby
Telefon 0380-518055
Område Nässjö
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 aug 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nässjö kommun uppskattar drivna medarbetare som vill utveckla verksamheten. Vi letar efter talang och kompetens, och ger den som vill anta utmaningen stora möjligheter att utvecklas, personligt och professionellt. Vi förstår vikten av flexibilitet och förtroende, i gengäld förväntar vi oss engagemang och ansvar.

Vi har jobben - du har kompetensen.

Välkommen till oss.