Norrbodas förskola rekryterar förskollärare

Norrbodas förskola rekryterar förskollärare

Om arbetsplatsen
Vi är Nässjö kommuns förskolor. Här jobbar ett stort antal engagerade medarbetare, som året runt utför ett av de viktigaste yrkena vi har. Vi tror på, och vi är faktiskt lite kända för den upplevda delaktigheten bland medarbetare. Tillsammans har vi tagit fram både en vision och en pedagogisk verksamhetsidé. Dessutom gillar vi korta beslutsvägar där alla kan göra sin röst hörd och dessutom vara med och påverka. Vår kultur präglas av en attityd där ingenting är omöjligt. Vi levererar resultat och lär av varandra. Förskolorna i Nässjö har verksamhetschef, utvecklingsledare, IT-pedagoger, förskollärare med utvidgat uppdrag samt hög andel specialpedagoger sett till antal förskolor, så här finns det fokus på förskolan och möjlighet att utvecklas. Och nu letar vi efter dig! Norrbodas förskola är belägen i ett lugnt villaområde i utkanten av centrala Nässjö med närheten till skogen. Här får du möjlighet att arbeta tillsammans med förskollärare och barnskötare med gedigen erfarenhet i nyrenoverade lokaler. På förskolorna i Nässjö kommun har vi fem kompetensutvecklingsdagar per år. För tillsvidareanställd personal har vi fria arbetskläder för utomhusbruk och ett eget digitalt verktyg.

Arbetsuppgifter
Du planerar, genomför, följer upp och utvecklar utbildningen mot förskolans mål tillsammans med dina kollegor och alltid med barnets bästa i fokus. Här är utveckling i fokus och för oss är det lika viktigt att du upplever en personlig utveckling som att utbildningen utvecklas. Du bidrar genom att vara professionell, nyfiken och en reflekterande pedagog. Förskolans arbete präglas av ett interkulturellt förhållningssätt där vi lägger stor vikt vid goda relationer till barnen och deras familjer. Vi erbjuder alla nyutexaminerade förskollärare en mentor samt en i övrigt utvecklad introduktion i arbetet. Allt för att du ska känna dig så förberedd som möjligt. Här kommer du dessutom att tillhöra en verksamhet där du får möjlighet att prova dina idéer. Sånt gillar vi! För att tjänsten ska gälla tillsvidare krävs att du har förskollärarlegitimation.

Kvalifikationer
För oss är det viktigt med erfarenhet, men det är ännu viktigare att du är rätt person. Det viktiga är inte vad du har gjort, utan vad du kommer att göra hos och tillsammans med oss. Vi söker dig med legitimation och behörighet inom förskola. Som person är du nyfiken och du vågar och vill förändra det som behöver förändras. Det är en styrka att du har god kommunikativ förmåga och personlig mognad är en förutsättning för att du ska vara trygg i din yrkesroll. Du har ett öppet, positivt nyfiket förhållningssätt som skapar goda relationer till barnen, vårdnadshavare och kollegor. Du är väl förtrogen med förskolans läroplan och styrdokument. Eftersom vi arbetar med språkutveckling och pedagogisk dokumentation behöver du ha god svenska i tal och skrift.

Övrigt
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Intervjuer sker löpande. Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.
Mer info
Kontaktperson Pernilla Gunnarve
Telefon 0380-518635
Område Nässjö
Yrkesroll Utbildning, Förskollärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.nassjo.se
Sista ansökningsdag 14 aug 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Nässjö kommun uppskattar drivna medarbetare som vill utveckla verksamheten. Vi letar efter talang och kompetens, och ger den som vill anta utmaningen stora möjligheter att utvecklas, personligt och professionellt. Vi förstår vikten av flexibilitet och förtroende, i gengäld förväntar vi oss engagemang och ansvar.

Vi har jobben - du har kompetensen.

Välkommen till oss.