Lärare till Sandsjöfors skola med inriktning mellanstadie

Lärare till Sandsjöfors skola med inriktning mellanstadie

Om arbetsplatsen
Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun. Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar. Sandsjöfors skola är en liten landsbygdsskola med ca 100 elever från förskoleklass till åk 6. Det finns två fritidshem kopplade till skolan, ett i Sandsjöfors och ett i Stensjön. Skolan och fritidshemmen utmärks av en god sammanhållning i personalgruppen och tätt samarbete. Sandsjöfors har närhet till Nässjö, Eksjö, Vetlanda och Sävsjö.

Arbetsuppgifter
Vi söker en lärare till mellanstadiet 4-6 med start höstterminen 2022. På skolan arbetar vi mycket tillsammans och är flexibla. Uppdraget som lärare innefattar att planera och genomföra och utvärdera undervisning för att nå lärande och utveckling hos eleven utifrån dennes individuella förutsättningar. Du ska dokumentera och följa upp elevens lärande och utveckling samt kommunicera detta med eleven och vårdnadshavare. Uppdraget styrs av skollag, läroplan, kursplaner och kommunala styrdokument. Som lärare ska du se varje elev, stärka elevens tilltro till sin egen förmåga att lära och stimulera till ett livslångt lärande. Du ska vara ledaren i klassrummet och kunna bygga goda relationer till elever och vårdnadshavare. Du ska förbereda eleven för ett liv i ett demokratiskt och mångkulturellt samhälle. I uppdraget ingår att bidra till sin egen, gruppens och verksamhetens utveckling. Viktigt är att kunna samarbeta med olika professioner som finns kring eleverna i skolans verksamhet.

Kvalifikationer
Du är en trygg, stabil och engagerad person, som har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du är en tydlig ledare, är strukturerad i ditt arbete och har god samarbetsförmåga. Vi söker dig som har examen som lärare.

Övrigt
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag. Intervjuer sker fortlöpande så vänta inte med din ansökan.
Mer info
Kontaktperson Petra Rohdin
Telefon 0380-518063
Område Nässjö
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nässjö kommun uppskattar drivna medarbetare som vill utveckla verksamheten. Vi letar efter talang och kompetens, och ger den som vill anta utmaningen stora möjligheter att utvecklas, personligt och professionellt. Vi förstår vikten av flexibilitet och förtroende, i gengäld förväntar vi oss engagemang och ansvar.

Vi har jobben - du har kompetensen.

Välkommen till oss.