Lärare till F-3 och fritidshem Ängs Skola

Lärare till F-3 och fritidshem Ängs Skola

Om arbetsplatsen
Äng Ängs skola är en liten personlig skola på landet, med närhet till både Jönköping och Nässjö. På skolan finns årskurs F-3 och fritidshem. Här ges eleverna möjlighet att arbeta över årskursgränserna. I skolbyggnaden finns fritidshem, årskurs F-3 och även delar av förskolan. Skolgården inbjuder till mycket lek och rörelse, och gränsar både till skogen och kohagen. På rasterna har leken ett stort utrymme där alla deltar, stor som liten. Som pedagog på skolan arbetar du nära andra kollegor, där arbetet bygger på samarbete.

Arbetsuppgifter
Din huvudsakliga arbetsuppgift är att planera och genomföra undervisningen i F-3 och på fritidshemmet, samt att dokumentera och utvärdera verksamheten tillsammans med dina kollegor. Tillsammans ansvarar ni för att ge eleverna en lärande, meningsfull och utmanande vistelse i våra verksamheter. Här är din kompetens som lärare i förskoleklass viktig i arbetet med elevernas trygghet och inflytande som skolan bedriver.

Kvalifikationer
Du är behörig lärare med inriktning mot förskoleklass, årskurs 1-3 eller fritidshem. Har du ännu inte fått din legitimation eller är slutet utav dina studier är du också välkommen att söka. Som pedagog på Ängs skola är du beredd att arbeta med stor flexibilitet, där helhetssyn och lösningsorientering är centralt för verksamheten. Du har en positiv syn på uppdraget och du vill bidra till din egen och teamets utveckling. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Rekrytering pågår fortlöpande, så vänta inte med din ansökan.

Övrigt
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Johan Wirzén
Telefon 0380-51 79 36
Område Nässjö
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nässjö kommun uppskattar drivna medarbetare som vill utveckla verksamheten. Vi letar efter talang och kompetens, och ger den som vill anta utmaningen stora möjligheter att utvecklas, personligt och professionellt. Vi förstår vikten av flexibilitet och förtroende, i gengäld förväntar vi oss engagemang och ansvar.

Vi har jobben - du har kompetensen.

Välkommen till oss.