Lärare i Ma/No (7-9) på Rosenholmsskolan, Forserum

Lärare i Ma/No (7-9) på Rosenholmsskolan, Forserum

Om arbetsplatsen
Om arbetsplatsen Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun. Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar. Rosenholmsskolan är en F-9 skola med ca 330 elever, belägen i Forserum. Hit pendlar du enkelt med tåg eller buss från både Jönköping och Nässjö på ca en kvart. Skolan har hög lärarbehörighet, och verksamheten är i ständig utveckling. Eftersom skolan är Nässjös enda F-9 skola vill vi ta vara på F-9 perspektivet och dess fördelar. Som lärare på Rosenholmsskolan arbetar du tillsammans med andra i arbetslaget. Ni planerar och genomför undervisning utifrån rådande styrdokument, och har alltid elevens bästa för ögonen. Vi har ett starkt EHT som hjälper dig och dina kollegor att skapa goda förutsättningar för att nå varje elev. På skolan har vi tillsammans utarbetat ett värdegrundsarbete som heter STARS. Arbetet bygger på diskrimineringsgrunderna och innehåller aktiviteter för alla elever och all personal. Känner du att värdegrundsarbete är något du brinner för, finns stora möjligheter att vara med och utforma arbetet kring värdegrunden på hela skolan.

Arbetsuppgifter
Du kommer arbeta i arbetslag 7 - 9, och i huvudsak bedriva undervisning i MA/NO. I tjänsten ingår klassföreståndarskap. Som person ser vi att du är driven och flexibel. Du har en förmåga att anpassa dig efter situation och individ, och ser samarbete som en förutsättning för utveckling. Vi söker dig som har adekvat lärarutbildning. Har du ännu inte fått din legitimation, är du ändå välkommen att söka.

Kvalifikationer
Adekvat lärarutbildning för MA/NO 7 9, alternativt 4 - 9.

Övrigt
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Johan Wirzén
Telefon 0380-51 79 36
Område Nässjö
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 juli 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nässjö kommun uppskattar drivna medarbetare som vill utveckla verksamheten. Vi letar efter talang och kompetens, och ger den som vill anta utmaningen stora möjligheter att utvecklas, personligt och professionellt. Vi förstår vikten av flexibilitet och förtroende, i gengäld förväntar vi oss engagemang och ansvar.

Vi har jobben - du har kompetensen.

Välkommen till oss.