Lärare F-3 till Rosenholmsskolan

Lärare F-3 till Rosenholmsskolan

Om arbetsplatsen
Att arbeta i de lägre åldrarna kan vara det viktigaste jobbet inom skolan. Att våra elever får en positiv och bra start på sin skolgång värdesätter vi högt. Rosenholmsskolan söker nu dig som brinner för att arbeta med elever i F-3. Vi är stolta över vår skola där vi bedriver undervisning från åk F till åk 9. Skolan har även två fritidshemsavdelningar där elever erbjuds plats från åk F-6. Just nu är det ca 350 elever på skolan och enligt prognosen så växer samhället och även då vår skola. Skolan ligger i Forserum som är beläget nästan mitt emellan Nässjö och Jönköping. Tack vare det strategiska läget för pendling från både Nässjö och Jönköping så har vi hög lärarbehörighet. På Rosenholmsskolan pågår ett aktivt utvecklingsarbete och vi arbetar systematiskt med både värdegrund och måluppfyllelse. Skolan har tillsammans med vårt aktiva trygghetsteam utvecklat ett värdegrundsarbete "STARS" som är schemalagt för samtliga pedagoger och elever. STARS lyfter bland annat de sju diskrimineringsgrunderna, men även andra viktiga frågor som kartlagts i verksamheten. Nässjö kommun Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30 000 invånare på det småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun. Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar.

Arbetsuppgifter
Beroende på utbildning och erfarenhet finns det olika alternativ för i vilken klass/grupp du kommer att arbeta i. Ditt arbetslag består av både rutinerade och nyexaminerade lärare. Ditt uppdrag är att stimulera alla elevers utveckling och lärande, tillvarata elevernas lust och nyfikenhet samt verka för en trygg och tillgänglig lärmiljö. Du har vana av att samarbeta med kollegor och du ser det som en självklarhet att tillsammans erbjuda varje elev en kvalitativ och trygg skolmiljö. Naturligtvis utgår du ifrån skolans styrdokument och de behov och intressen som eleverna visar. Tillsammans med dina kollegor utvecklar ni verksamheten och arbetar kontinuerligt med systematiskt kvalitetsarbete för att utvecklas.

Kvalifikationer
Du är behörig lärare i F-3. Har du ännu inte fått din legitimation eller är i slutet av dina studier så är du också välkommen att söka. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Rekrytering pågår fortlöpande, så vänta inte med din ansökan.

Övrigt
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Johan Wirzén
Telefon 070-541 70 33
Email Mejla Johan Wirzén
Område Nässjö
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 dec 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nässjö kommun uppskattar drivna medarbetare som vill utveckla verksamheten. Vi letar efter talang och kompetens, och ger den som vill anta utmaningen stora möjligheter att utvecklas, personligt och professionellt. Vi förstår vikten av flexibilitet och förtroende, i gengäld förväntar vi oss engagemang och ansvar.

Vi har jobben - du har kompetensen.

Välkommen till oss.