Kock till kost och städ

Kock till kost och städ

Om arbetsplatsen
Tekniska serviceförvaltningen har en bredd av yrkesområden och kompetenskrav. Inom förvaltningen bedrivs lokalvård, förvaltning av kommunens lokaler, kök för skolor och äldreboenden och trafikfrågor. Vidare svarar förvaltningen för utbyggnad av nya bostads- och industriområden samt försäljning av industri- och bostadstomter.

Arbetsuppgifter
Som poolanställd kock arbetar du där vakanser uppstår i verksamheten vilket innebär att du kommer att arbeta över hela kommunen inom verksamhetsområdet kost och städ. Som kock bokas man i första hand in i våra tillagningskök. Det kan förekomma arbetspass med enbart måltidsberedning men också så kallade kombinationstjänster där både måltidsberedning och lokalvård ingår under samma arbetspass. Detta arbetssätt passar dig som lockas av variation och att skapa ett stort kontaktnät. Arbetet som kock innebär sedvanliga sysslor i kök så som matlagning, egenkontroll, disk och städ. Köken serverar näringsriktiga och vällagade måltider av god kvalité och som i möjligaste mån lagas från grunden. Allt enligt gällande måltidspolicy. I våra mottagningskök kommer varm huvudkomponent från ett centralt kök, medan sallader och pasta/potatis/ris ordnas på plats. Servering och uppläggning ingår beroende vilket slags mottagningskök det är. Disk och städ. För att lyckas och trivas i tjänsten finns det flera förmågor som du kommer ha nytta av att besitta. Omväxlingen i tjänsten ställer höga krav på din flexibilitet, din samarbetsförmåga och att du har en relationsskapande framtoning. Då du både kommer arbeta i sammanhang där du är ensam och i grupp med andra behöver du vara lyhörd och lösningsfokuserad. Det krävs att du har intresset, viljan och förmågan att vilja hjälpa andra. Provanställning 6 månader kan komma att tillämpas

Kvalifikationer
Kock Körkort och bil krävs. Meriterande med städvana. Erfarenhet krävs.

Övrigt
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Marie Johansson
Telefon 0380-51 76 65
Område Nässjö
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 juli 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nässjö kommun uppskattar drivna medarbetare som vill utveckla verksamheten. Vi letar efter talang och kompetens, och ger den som vill anta utmaningen stora möjligheter att utvecklas, personligt och professionellt. Vi förstår vikten av flexibilitet och förtroende, i gengäld förväntar vi oss engagemang och ansvar.

Vi har jobben - du har kompetensen.

Välkommen till oss.