Fysioterapeut/Sjukgymnast

Fysioterapeut/Sjukgymnast

Om arbetsplatsen
Socialförvaltningen arbetar utifrån ett helhetsperspektiv på medborgarnas behov och har därför en sammanhållen socialförvaltning som arbetar med socialtjänstens hela uppdrag, under mottot "Vi stödjer ett självständigt liv". Vi arbetar målinriktat för att skapa en organisation med hög kompetens och kvalitet. En organisation med brukarmedverkan där individens behov sätts i centrum.

Arbetsuppgifter
I nära samarbete med övriga fysioterapeuter/sjukgymnaster, arbetsterapeuter, rehab assistenter, sjuksköterskor och undersköterskor tillgodoser du de behov av rehabiliteringsinsatser som finns inom hemsjukvården. Du arbetar i den enskildes hem och i nära samverkan med medarbetare inom äldreomsorgen och funktionshinderomsorgen. Gemensamt arbetar vi för att skapa en helhetslösning för individen. Fysioterapeuter arbetar med utredande och behandlande uppgifter som inkluderar att ge råd och stöd, handleda och utbilda, ta fram vård och rehabiliteringsplaner samt att förebygga fysisk och psykisk ohälsa. Arbetet är självständigt och den ena dagen är inte den andra lik. Vi är en arbetsplats där vi trivs, har roligt och utvecklas tillsammans.

Kvalifikationer
Du ska vara legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Du har en god initiativförmåga och är lätt att samarbeta med. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav.

Övrigt
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Hanna Grennborg
Telefon 0380518816
Email Mejla Hanna Grennborg
Område Nässjö
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjukgymnastik & Rehab
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 dec 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nässjö kommun uppskattar drivna medarbetare som vill utveckla verksamheten. Vi letar efter talang och kompetens, och ger den som vill anta utmaningen stora möjligheter att utvecklas, personligt och professionellt. Vi förstår vikten av flexibilitet och förtroende, i gengäld förväntar vi oss engagemang och ansvar.

Vi har jobben - du har kompetensen.

Välkommen till oss.