Flöjtlärare

Flöjtlärare

Undervisning i flöjtspel, grundkurs musik, ensembleledning på olika nivåer och undervisning i klass c:a 30 % på låg- och mellanstadiet. Annan kombination är möjlig beroende på sökandes kompetens.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är engagerad lärare och tycker om att arbeta i lag. Du brinner för att förmedla glädjen med att lära ut och musicera. Vi prioriterar kunskaper i ensembleledning. Du har utbildning från musikhögskola eller annan utbildning som prövas likavärdig. Du har behörighet att undervisa i grundskolan. Tillgång till bil erfordras. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Mikael Enekvist
Telefon 072-734 95 72
Område Nässjö
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 juni (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun. Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar. Kulturskolan har en bred verksamhet med tre olika inriktningar, musik, dans och teater. Vi har fina moderna lokaler med arbetsrum till alla lärare. Kulturskolan har ett omfattande samarbete med grundskolan med t.ex. grundkurs/musik och undervisning i klass. Denna tjänst är delvis förlagd till Annebergs skola, en landsortsskola med c:a 200 elever. Vi har också ett miniestetiskt musikprogram på gymnasiet.