Förskollärare/grundskollärare till Handskerydsskolan, Nässjö

Förskollärare/grundskollärare till Handskerydsskolan, Nässjö

Om arbetsplatsen
Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun. Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar.

Arbetsuppgifter
Barn- och utbildningsförvaltningen söker förskollärare/grundskollärare till Handskerydsskolan, Nässjö. Uppdraget innebär att planera och genomföra undervisning för att nå lärande och utveckling utifrån elevernas individuella förutsättningar. Läroplanen anger målen för elevernas kunskaper och sociala och personliga utveckling. Du kommer att undervisa i vår förskoleklass.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad och har behörighet att undervisa i förskoleklass och/eller förskoleklass-åk 3. Handskerydsskolan vill ha pedagoger som kan vara med att utveckla vår verksamhet framåt. Intresse av och förmåga att samarbeta med både barn och vuxna är viktigt. Arbetet bedrivs i arbetslag och det kräver att du kan och tycker om att samarbeta. Du ska vara positiv, flexibel, initiativrik och kunna samarbeta med barn föräldrar och arbetskamrater. Du har god förmåga att kommunicera och delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Det är även viktigt att du är ansvarstagande och stresstålig och har en personlig mognad. Vi vill att du har kvalitet i fokus och ser förändringar och lösningar som en möjlighet till utveckling. Du ska vara trygg i din yrkesroll. Du ska kunna omvandla teorier till praktik och vara lyhörd för barnens önskningar och behov. Känner du att denna beskrivning passar in på dig så tveka inte att söka tjänsten hos oss.

Övrigt
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi tillämpar löpande rekrytering.
Mer info
Kontaktperson Anette Karlsson
Telefon 0380-51 76 59
Område Nässjö
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.nassjo.se
Sista ansökningsdag 12 maj 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Nässjö kommun uppskattar drivna medarbetare som vill utveckla verksamheten. Vi letar efter talang och kompetens, och ger den som vill anta utmaningen stora möjligheter att utvecklas, personligt och professionellt. Vi förstår vikten av flexibilitet och förtroende, i gengäld förväntar vi oss engagemang och ansvar.

Vi har jobben - du har kompetensen.

Välkommen till oss.